24/03/11 - 10:46

«Μου τα ‘λεγε ο Κόκκαλης!»

Ο Πέτρος Παππάς μίλησε έξω από τα δόντια σε αθλητική εφημερίδα και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει μετανιώσει για την απόφασή του να μπει στην ΑΕΚ.

«Μου τα ‘λεγε ο Κόκκαλης!»
35.707views 0shares

Ο εκ των μεγαλομετόχων της Ένωσης έκανε δηλώσεις στο «ΦΩΣ» και ξεκαθάρισε πως θα βάλει τα χρήματα που αναλογούν στο ποσοστό του για να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» την αδειοδότηση και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

«Δεν υπάρχει ΑΕΚ για μένα»

«Έχω μετανιώσει για την απόφαση μου να μπω στην ΑΕΚ. Χτυπάω το κεφάλι μου γι’ αυτό. Πλέον δεν υπάρχει ΑΕΚ για μένα. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Θα βάλω ότι χρήματα αναλογούν στο ποσοστό μου για την αδειοδότηση και θα φύγω. Ούτε στον τελικό Κυπέλλου θα πάω», είπε αρχικά ο Παππάς.

«Θα μπορούσα να χτίσω νοσοκομείο»

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Το έχω πει και στην διοίκηση της ομάδας πως ίσως τελειώσω πριν γίνει ο τελικός. Το έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να είχα χτίσει ένα νοσοκομείο και να είχα βοηθήσει πραγματικά τους συμπατριώτες μου».

«Βαρέθηκα να πληρώνω και να με βρίζουν»

Ο Παππάς θυμήθηκε και τα όσα του είχε πει ο Σωκράτης Κόκκαλης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη, που μου έλεγε τότε: ‘Τι πας να κάνεις; Τρελός είσαι; Εγώ έχω ρίξει τόσα λεφτά, έχω πάρει τόσα πρωταθλήματα και με βρίζουν’. Ε, λοιπόν βαρέθηκα να πληρώνω και να με βρίζουν κιόλας».

«Φεύγω οριστικά και χτυπάω το κεφάλι μου για τόσα χρόνια που ήμουν εδώ και πλήρωνα», κατέληξε.