Facebook Pixel Τον ...φεύγουν οι συμπατριώτες του!
| 2011-03-24 13:51:00

Τον ...φεύγουν οι συμπατριώτες του!

Τον ...φεύγουν οι συμπατριώτες του!

Νέο ρεπορτάζ από Ισπανία στέλνει τον Βαλβέρδε στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του σκύλου για το συμβόλαιό του. «Ελεύθερος μετά τις 30 Ιουνίου»!

Μία ακόμα μέρα το όνομα του προπονητή των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στο προσκήνιο, αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Ελλάδα.

Οι φήμες και τα σενάρια έχουν φουντώσει μετά τη συνέντευξή του στη «Marca», στην οποία ανέφερε ότι η θέση του είναι στο ισπανικό πρωτάθλημα και θέλει να επιστρέψει. Χωρίς να προσδιορίσει πότε θα το κάνει…

Σημερινό ρεπορτάζ του «canalathletic» αναφέρει ότι ο Καπαρός θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο Βαλβέρδε μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Μπορεί κάποιος, βέβαια, να υποστηρίξει ότι είναι δύσκολο να αφήσει τον Ολυμπιακό για την προοπτική της Μπιλμπάο. Η οποία, μάλιστα, αναμένεται να αποδυναμωθεί το προσεχές καλοκαίρι, καθώς η αποχώρηση του Γιορέντε είναι δεδομένη.

Το σημαντικό, όμως, στο ρεπορτάζ των Ισπανών είναι η πληροφόρηση που επικαλούνται: δηλαδή, ότι ο Ερνέστο από τις 30 Ιουνίου και μετά θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει!

«Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στον Ολυμπιακό και κέρδισε το πρωτάθλημα. Το όνομα του κάθε φορά που η Μπιλμπάο ψάχνει προπονητή ακούγεται αρκετά και είναι μια καλή προοπτική για τον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με πηγές ο Βαλβέρδε δεν θα μείνει στον ελληνικό σύλλογο και επομένως από τις 30 Ιουνίου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του σκύλου για συμβόλαιο 1+1 μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ισπανού.

Δεν είναι διετές «κλειστό», δηλαδή και για να ανανεωθεί θα πρέπει να συμφωνήσει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Βαλβέρδε. Αν λάβουμε υπόψη μας τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του, μάλιστα, δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες η συγκεκριμένη προοπτική…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags