Facebook Pixel Διέψευσε επιβεβαιώνοντας…
Μπάσκετ
| 2011-03-24 15:01:00

Διέψευσε επιβεβαιώνοντας…

Διέψευσε επιβεβαιώνοντας…

Ο Παναθηναϊκός σε μία προσπάθειά του να διαψεύσει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Πράσινη" αλλά και των "Νέων", τόνισε με επίσημη ανακοίνωση του Μάνου Παπαδόπουλου ότι δεν υπήρξε θέμα κάμερας και κατασκοπείας από την Μπαρτσελόνα.

Παρόλα αυτά ο τιμ μάνατζερ επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, ότι βρέθηκε μία κάμερα, για την οποία οι άνθρωποι της Μπάρτσα ισχυρίστηκαν ότι βρισκόταν εκεί για το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του γηπέδου.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ακόμα και ο Ισπανοί υποψιάζονται την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πολλές φορές έχουν κατηγορήσει αντιπάλους τους για κατασκοπεία, σε εκτός έδρας παιχνίδια. Δηλώνουν, μάλιστα, ότι «εμείς είμαστε Μπαρτσελόνα και δεν κάνουμε τέτοια πράγματα». Όμως, όσοι παρακολουθούν στενά, καθημερινά, τους «μπλαουγκράνα», τονίζουν ότι είναι πολύ πιθανό να βρέθηκε εκεί κάμερα για λόγους κατασκοπείας.

Διαβάστε τι είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος:

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπήρξε θέμα κάμερας και κατασκοπείας από την Μπαρτσελόνα. Υπήρχε όντως μία κάμερα, η οποία ήταν για το κλειστό κύκλωμα-ασφαλείας του γηπέδου. Τι δείξαμε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και μας διαβεβαίωσαν το τι συμβαίνει και δεν υπήρξε κανένα θέμα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags