Facebook Pixel «Τιμή να είμαι στον Ολυμπιακό»
| 2011-03-24 15:32:00

«Τιμή να είμαι στον Ολυμπιακό»

«Τιμή να είμαι στον Ολυμπιακό»

Υπερήφανος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, στον Τύπο της πατρίδας του.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν συνεργάτης της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, σχολίασε για το σημερινό φιλικό των Πειραιωτών με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί εργάζομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και είναι τιμή μου. Έχουμε μια εξαιρετική διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο».

Για το πρόωρο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας: «Κανένας παίκτης δεν θέλει να τερματίζει την καριέρα του λόγω προβλημάτων υγείας. Θα μπορούσα να αγωνιστώ για άλλους έξι μήνες ή έναν χρόνο, γιατί αισθανόμουν πολύ καλά. Ευτυχώς, πάντως, που οι γιατροί διέγνωσαν εγκαίρως το πρόβλημα υγείας μου».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει μελλοντικά πόστο στον Ερυθρό Αστέρα: «Οι άνθρωποι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Ερυθρό Αστέρα κάνουν εξαιρετική δουλειά. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία για το έργο που έχουν αναλάβει στο σύλλογο υπό δύσκολες συνθήκες. Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League».

Για την πιθανότητα να τεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας: «Δεν ξέρω ποια ομάδα θα υποστήριζα. Ίσως 50-50. Πάντως θα έγερνα λίγο προς τη μεριά του Ολυμπιακού, γιατί ανήκω στην ομάδα. Όμως τα συναισθήματα δεν μπορείς να τα διαχωρίσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags