Facebook Pixel "Μανόλο, η ΑΕΚ δεν είναι ούτε Ατλέτικο, ούτε Σεβίλλη!"
| 2011-03-24 15:43:00

"Μανόλο, η ΑΕΚ δεν είναι ούτε Ατλέτικο, ούτε Σεβίλλη!"

"Μανόλο, η ΑΕΚ δεν είναι ούτε Ατλέτικο, ούτε Σεβίλλη!"

Δεν άρεσε καθόλου στους παλαίμαχους της ΑΕΚ το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ είπε δημόσια ότι η «Ένωση» είναι τρίτη ομάδα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό έβγαλαν σχετική ανακοίνωση με την οποία την "πέφτουν" στον Ισπανό.

Αναλυτικά ανακοίνωση:

Η πανωλεθρία στο Καραϊσκάκη ήταν μία μαύρη σελίδα για την ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν πρόκειται να σβήσει με τίποτα 87 χρόνια ιστορίας!

Διαβάσαμε στον Τύπο, ότι ο προπονητής της «Ένωσης», Μανόλο Χιμένεθ, μερικές ημέρες μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό, παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανική εφημερίδα, στην οποία υποστήριζε την άποψη (του), ότι η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» είναι η τρίτη στην Ελλάδα! Μάλιστα είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε αν οι δηλώσεις του παραφράστηκαν. Αυτό που μένει, όμως είναι το νόημα των λεγόμενών του. Οι δηλώσεις του κ. Χιμένεθ, σίγουρα, δεν συμβαδίζουν με την γνώμη που έχουν οι «Ενωσίτες» οπαδοί για την ομάδα που λατρεύουν και από την οποία έχουν την απαίτηση να πρωταγωνιστεί!

Επειδή λοιπόν τα Media παγκοσμίως διαμορφώνουν άποψη, χωρίς να έχουν άποψη, προτείνουμε στον προπονητή της ομάδας μας, να διαβάσει καλύτερα την ιστορία! Μία ιστορία την οποία «χτίσαμε» εμείς, λιθαράκι-λιθαράκι, μαζί με τον κόσμο της ομάδας! Γιατί, μέχρι στιγμής έχει μείνει στο κεφάλαιο της Μικρασιατικής Καταστροφής και του ξεριζωμού…

Ο σύλλογος αυτός, από τη γέννησή του μέχρι σήμερα, δεν είχε ποτέ την οικονομική ευρωστία των δύο… αιωνίων! Τα χρήματα όμως δεν στάθηκαν τροχοπέδη στις επιτυχίες και τις διακρίσεις. Μάλλον, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει πληροφορηθεί ότι η ΑΕΚ έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα Ελλάδας, 13 Κύπελλα, 1 Λιγκ Καπ και 2 Σούπερ Καπ. Όλα αυτά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!

Μανόλο, η ΑΕΚ δεν είναι ούτε Ατλέτικο, ούτε Σεβίλλη!

ΥΓ: Οι φανέλες της ΑΕΚ είναι κιτρινόμαυρες. Εμείς και ο κόσμος ξέρουμε ότι με αυτά τα χρώματα αγωνιζόταν πάντα ο σύλλογος…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags