Facebook Pixel "Έχει αφήσει κάτι στη μέση ο Ερνέστο"
| 2011-03-24 16:03:00

"Έχει αφήσει κάτι στη μέση ο Ερνέστο"

"Έχει αφήσει κάτι στη μέση ο Ερνέστο"

Στο θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις και τα ρεπορτάζ από Ισπανία, για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφέρεται στο blog του ο Μπάμπης Παπάζογλου...

Λίγο η δήλωσή του ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στην Ισπανία, όπου είναι η φυσική του θέση (και είναι λογικό αυτό), λίγο τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του ότι τον θέλουν Μπιλμπάο και Κορούνια, πήγαν να δημιουργήσουν θέμα με την παραμονή του Βαλβέρδε, ωστόσο έκλεισε γρήγορα και αποφεύγεται το... προπέρσινο σίριαλ.

Τόσο με την... υπενθύμιση από πλευράς Ολυμπιακού ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο, όσο (κυρίως, γιατί αυτό έχει σημασία) με όσα κάνει ο ίδιος, προγραμματίζοντας την προετοιμασία, με την επιστροφή στο Ζέεφελντ, αλλά και γενικότερα την επόμενη περίοδο. Βέβαια, θα αναρωτηθεί κανείς, τι θα κάνει αν προκύψει μία πρόταση από καμιά Βαλένθια ή καμιά Σεβίλλη, ωστόσο αυτό είναι υποθετικό. Και η πραγματικότητα είναι ότι ο Ισπανός αυτήν τη στιγμή σχεδιάζει την επόμενη σεζόν.
Μην ξεχνάτε ότι έχει αφήσει κάτι στη μέση από την προηγούμενη θητεία του στο λιμάνι: Το Τσάμπιονς Λιγκ. Την πρώτη χρονιά έφυγε στο τέλος της περιόδου, τώρα ο Ολυμπιακός πάει απευθείας στους ομίλους και θέλει να μετάσχει και ο ίδιος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων. Είναι κάτι που λείπει από την καριέρα του και μία καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ θα ανεβάσει και τις δικές του μετοχές, κάτι που επίσης είναι σημαντικό. Το κίνητρο λοιπόν είναι ισχυρό. Και μην ξεχνάτε κάτι ακόμη, που το είπε ο ίδιος στις πρόσφατες συνεντεύξεις του στην Ισπανία: «Με ακούνε στις μεταγραφές». Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή. Ο Βαλβέρδε έχει την... ευτυχία για έναν προπονητή να επιλέγει τα πάντα. Όχι μόνον στις μεταγραφές, αλλά και σε άλλα θέματα. Όπως για παράδειγμα και στο θέμα του τεχνικού διευθυντή. Πολλοί άλλοι συνάδελφοί του δεν έχουν τέτοια δυνατότητα.

Το δύσκολο με τον Βαλβέρδε για να μείνει για αρκετά χρόνια όπως θέλει ο Μαρινάκης, θα είναι πάντα το οικογενειακό θέμα. Το γνωστό πρόβλημα που υπάρχει δεν ξεπερνιέται και αυτός θα είναι πάντα ένας λόγος για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αργά ή γρήγορα όπως λέει και ο ίδιος...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags