Facebook Pixel Στα όριά του ο Αδαμίδης
| 2011-03-24 16:09:00

Στα όριά του ο Αδαμίδης

Στα όριά του ο Αδαμίδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ενδέχεται και να παραιτηθεί αν δεν δει άμεσα φως από τον Νοτιά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρος Αδαμίδης περιμένει να ενημερωθεί αν ο εκ των δύο μεγαλομετόχων κ. Νίκος Νοτιάς (ο έτερος είναι ο κ. Πέτρος Παππάς) θα συνδράμει οικονομικά στο ποσοστό που του αναλογεί, ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος της αδειοδότησης της ομάδας, και αναλόγως να πάρει αποφάσεις που θα «ταρακουνήσουν» ακόμα περισσότερο το κλυδωνιζόμενο κιτρινόμαυρο σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», εφόσον ο κ. Νοτιάς αρνηθεί να δώσει τα περίπου 2,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης σκέφτεται να μιλήσει δημόσια για το ποιοι βάζουν και ποιοι δεν βάζουν τελικά τα χρήματα ώστε να μαζευτούν τα περίπου 5,5 εκατ. ευρώ που είναι απαιτητά ως το τέλος του μήνα.

Ακολούθως ενδέχεται ακόμα και να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ αν διαπιστώσει ότι δεν καλύπτονται οι προϋποθέσεις που απαιτούνται ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχής της ομάδας στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου.

Ο κ. Αδαμίδης δέχεται πλέον μεγάλες πιέσεις από την «Ορίτζιναλ 21» αλλά και άλλους επώνυμους ΑΕΚτζήδες ώστε να βγει και να αναλύσει την κατάσταση δημοσίως πριν από την 31η Μαρτίου όταν και εκπνέει η προθεσμία για να εξασφαλιστεί το πιστοποιητικό της αδειοδότησης.

«Τότε θα είναι αργά και όλοι θα χρεώσουν σε σένα όλο το κακό αν συμβεί» του λένε κάποιοι. Τελευταία δέχεται και προειδοποιήσεις. «Ποιος θα ασχοληθεί με τον Παππά και τον Νοτιά; Εσένα θα κυνηγήσουν γιατί δεν μιλούσες» του λένε κάποιοι άλλοι.

Μέσα σε όλα αυτά, τον… κατατρέχουν και τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, καθώς η ΠΑΕ οφείλει διακανονισμένη οφειλή ύψους 200.000 ευρώ στη «μάνα ΑΕΚ» η οποία δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σωματείων της και ως εκ τούτου απειλείται επίσης με διάλυση.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι αθλητές του τμήματος χάντμπολ συζητούσαν σήμερα το πρωί αν έπρεπε να ταξιδέψουν στη Σερβία όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρτιζάν Βελιγραδίου στη φάση των «8» του ευρωπαϊκού «Τσάλεντζ Καπ».

Τελικά αποφάσισαν να μεταβούν στη γειτονική χώρα αφού πριν αποφάσισαν ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα επισκεφτούν τα Σπάτα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ προς την Ερασιτεχνική! Κάτι που αναμένεται να πράξουν και άλλοι αθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων της Ενωσης.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags