Facebook Pixel Στο… χορό και οι Βαρδινογιάννηδες
| 2010-12-31 03:31:00

Στο… χορό και οι Βαρδινογιάννηδες

Στο… χορό και οι Βαρδινογιάννηδες

Αφού μίλησαν πρώην πρόεδροι, μεγαλομέτοχοι, γυμναστές, τεχνικοί διευθυντές και προπονητές στον Παναθηναϊκό, ήρθε και η σειρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη για να ακουστεί η άποψη της…

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Καρφί» τόσο ο Τζίγκερ, όσο περισσότερο ο Βαρδής είναι ενοχλημένοι σε μέγιστο βαθμό από την συμπεριφορά του Νικόλα Πατέρα:

Αναλυτικά:

"Δεν είναι δυνατόν να φεύγει σαν κλέφτης και την ίδια στιγμή να μας το παίζει και μεγάλος λεφτάς" ακούστηκε να λέει άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Την ίδια ώρα που μετά από καιρό ο Βαρδής ασχολείται ξανά με τον Παναθηναϊκό, λέει στο περιβάλλον του ότι: "Δεν πρόκειται να συγχωρήσω την κοροϊδία από τον Πατέρα". Μάλιστα επαναλαμβάνει ότι θα κόψει την είσοδο και αυτός και ο Τζίγγερ και δεν θα επιτρέψουν στον Πατέρα να μπαίνει στο ΟΑΚΑ.

Άλλωστε δεν πρόκειται να του λείψει, όπως υποστηρίζουν κύκλοι της ΠΑΕ, αφού πριν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο δεν παρακολουθούσε αγώνες ούτε από την τηλεόραση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Τζίγγερ θεωρεί πως ο άνθρωπος που εξέθεσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον πρωτίστως τον ίδιο και δευτερευόντως την οικογένεια του, είναι ο Πατέρας.

"Μας πουλούσε φούμαρα για μεταξώτες κορδέλες" αναφέρει χαρακτηριστικά. Οι Βαρδινογιάννηδες πιστεύουν ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια υπήρξε τεράστια κατασπατάληση χρημάτων.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι Γιαννακοπούλοι οι οποίοι λένε ότι "είναι εύκολο να σκορπάς χρήματα όταν δεν είναι δικά σου". Στον κόσμο του Παναθηναϊκού υπάρχει η εντύπωση ότι ο Πατέρας μπήκε πρόεδρος μόνο για την προσωπική του προβολή.

"Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από μπάλα" διαλαλούν ακόμα και δικοί του άνθρωποι. "Του άρεσε να χαριεντίζεται με τον Σισέ και με τους άλλους που είχε αγοράσει με τα λεφτά των Βαρδινογιάννηδων".

Πηγή: Καρφί
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags