24/03/11 - 16:50

Ξέρετε ότι ήταν ΑΕΚτζήδες;

Ρε παιδιά, διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε την ανακοίνωση της ΑΕΚ , που καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στον Σκόκο, και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας!

Ξέρετε ότι ήταν ΑΕΚτζήδες;
34.826views 0shares

Από όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει βρει τους δράστες. Οπότε πώς η ΠΑΕ ΥΠΟΘΕΤΕΙ ότι μπορεί να ήταν ΑΕΚτζήδες αυτοί που έβαλαν τα γκαζάκια;

Όπως γράφει η ανακοίνωση οι άγνωστοι δεν έπρεπε να προβούν σε αυτή την απειλητική ενέργεια «όπως και αν αισθάνονται», υπονοώντας προφανώς τα συναισθήματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ τονίζεται ότι κάνουν "κακό στην ομάδα μας".

Επίσης, στο τέλος αναφέρεται ότι αν η αστυνομία πιάσει τους δράστες τότε η ΠΑΕ ΑΕΚ θα τους αποβάλλει «δια παντός από την οικογένειά της»!

Ιδού η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του ποδοσφαιριστή μας Νάτσο Σκοκο. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και απειλές μόνο κακό προκαλούν στην ομάδα μας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει τον προσωπικό χώρο και την οικογενειακή ηρεμία κανενός και ειδικά ενός ποδοσφαιριστή, όπως και αν αισθάνεται. Εφόσον οι δράστες αυτού του συμβάντος αποκαλυφθούν και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη θα αποβληθούν δια παντός από την οικογένεια της ΑΕΚ".