Facebook Pixel "Χρόνια Πολλά, αγάπη μου γλυκιά!"
| 2011-03-24 17:36:00

"Χρόνια Πολλά, αγάπη μου γλυκιά!"

"Χρόνια Πολλά, αγάπη μου γλυκιά!"

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του για τα 97α γενέθλια του μεγαλύτερου συλλόγου στην Μακεδονία.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Η 25η Μαρτίου αποτελεί μία ημερομηνία ορόσημο για τον ελληνισμό. Πέρα όμως από εθνική εορτή αποτελεί και μεγάλη γιορτή για την Χριστιανοσύνη. Η ημερομηνία όμως αυτή αποτελεί και την ημερομηνία που γεννήθηκε ο ΑΡΗΣ πριν από 97 χρόνια. Ήταν η 25η Μαρτίου του 1914 όταν μία παρέα αρειανών δημιούργησε τον τεράστιο αυτό σύλλογο που τόσα πολλά έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο ΑΡΗΣ στα 4 θεωρητικά μεγάλα ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει και πόλο) έχει κατακτήσει συνολικά 31 τίτλους, ενώ βεβαίως έχει ακόμα πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα και σε άλλα αθλήματα από το χόκει μέχρι το κόρφμπολ. Ο ΑΡΗΣ είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι είναι ο ΠΡΩΤΟΣ και με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ σύλλογος σε κατάκτηση τίτλων στην Μακεδονία με βάση την επίσημη ιστορία και τις αντίστοιχες ομοσπονδίες των αθλημάτων.

Ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να υπηρετεί τον ελληνικό αθλητισμό πάντα με γνώμονα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο την αξιοπρέπειά του. Ο ΑΡΗΣ τραβάει τον δικό του μοναχικό δρόμο στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται. Κι έτσι θα συνεχίσει.

Φυσικά από τα σπλάχνα του συλλόγου έχουν βγει πολλοί και μεγάλοι αθλητές που έχουν δοξάσει και τα ελληνικά χρώματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στον ρυθμό, λοιπόν, του συνθήματος… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΘΑ’ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!

Υ.Γ.1 Στο επόμενο σημείωμά μας θα τα πούμε για τον… τελικό στην Τρίπολη.

Υ.Γ.2 Μέχρι την 1η Απριλίου χαίρονται οι ψεύτες και οι κλέφτες για να παραφράσω το γνωστό γνωμικό!

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags