Facebook Pixel Σύσφιγξη σχέσεων…
| 2010-12-31 09:59:00

Σύσφιγξη σχέσεων…

Σύσφιγξη σχέσεων…

Ο Μονιάκης έμενε ελεύθερος σε λίγες ώρες, παρόλα αυτά ο Μαρινάκης αποφάσισε να πληρώσει 100 χιλ. ευρώ στον ΟΦΗ για να τον αποκτήσει από χθες. Όταν ψάχνεις, μαθαίνεις και ο sportdog το έκανε…

Το συμβόλαιο του 22χρονου μπακ με τον κρητικό σύλλογο ολοκληρωνόταν στο τέλος της σημερινής ημέρας και από αύριο θα μπορούσε να ενταχθεί ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, όμως, αποφάσισε να τον πάρει από τον ΟΦΗ, πληρώνοντας 100 χιλιάρικα. «Ένα συμβολικό ποσό για τη μεταγραφή του», έλεγαν οι «ερυθρόλευκοι». Σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή, όμως, θα συμπληρώσουμε εμείς.

Την ώρα, μάλιστα, που στο Λιμάνι παίζουν τη γάτα με το ποντίκι με τη Σεντ Ετιέν για τον Κέβιν Μιραλάς, στην προσπάθεια να ρίξουν τις απαιτήσεις των Γάλλων 200-300 χιλ. ευρώ.

Δικαίως, ως έναν βαθμό, οι υπόλοιποι «μεγάλοι» του πρωταθλήματος έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για προσπάθεια σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων. Την ώρα, μάλιστα, που ο ΟΦΗ είναι μέσα στα φαβορί για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags