Facebook Pixel Να τον στείλουν στον Φερέιρα!
| 2013-06-30 23:58:00

Να τον στείλουν στον Φερέιρα!

Να τον στείλουν στον Φερέιρα!

Για ποιον αγαπημένο του Ζεσουάλδο που... ξέμεινε στην Παιανία θυμηθήκαμε το «Ρετιρέ»; Θα μείνει στην ομάδα και θα αποφασίσει να παίξει μπάλα ή θα φύγει τζάμπα;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τα σίριαλ… κάθε καλοκαιριού που έχουν να κάνουν με τον Κουϊνσι.

Σας έλειψε το «Ρετιρέ»; Το σίριαλ που έπαιζε στην τηλεόραση κάθε, μα κάθε καλοκαίρι. Ξανά και ξανά. Μέχρι που υπήρχαν άνθρωποι που δεν τους ξέφευγε διάλογος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του επεισοδίου. Άσε τις γενιές που μεγάλωσαν βλέποντας την Κατερίνα Σοφιανού, την Ειρήνη, την Χαρούλα Πεπονάκη, την κυρία Σοφία, τον Ιάσωνα, την… ξινή και τον Φοίβο τον καφετζή.

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!

Ξεροσφύρι τη ντάλα

Φέτος, όμως, το κανάλι δεν το δείχνει το «Ρετιρέ» και πολύς κόσμος έχει εμφανίσει στερητικό σύνδρομο. Δεν υπάρχει, άλλωστε, και κάτι ισάξιο για το πρωϊ. Πώς θα βγει ο καύσωνας, λοιπόν, Ιούλιο κι Αύγουστο; Πώς να αντέξει ο άλλος την ντάλα ξεροσφύρι;

Κι εδώ που τα λέμε, τόσα χρόνια πιο σίγουρο ήταν να πετύχεις το «Ρετιρέ» σε κανάλι κατακαλόκαιρο, παρά να κάνει 40άρι ζέστης τον Ιούλιο και μελτεμάκι τον Αύγουστο.

Τρίτο καλοκαίρι…

Τέλος πάντων. Τα κανάλια κάνουν τη δουλειά του όπως νομίζουν καλύτερα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ασχολούμαστε με άλλα καλοκαιρινά σίριαλ, τρόπος του λέγειν. Ποδοσφαιρικά. Κι ένα απ’ αυτά έχει να κάνει με τον Κουϊνσι απ’ ό,τι μου φαίνεται. Τρίτο καλοκαίρι σερί το ίδιο θέμα. Τι θα γίνει ο Κουϊνσι με τον Παναθηναϊκό;

Θα έρθει Ελλάδα;

Το καλοκαίρι του 2011 ήταν αν θα έρθει ή όχι στην Ελλάδα. Τελικά, τέλη Ιουλίου τα βρήκε η Αλ Σάντ με τον Παναθηναϊκό κι ανακοινώθηκε ο ερχομός του Κουϊνσι ως δανεικού για ένα χρόνο.

Θα μείνει Ελλάδα;

Το καλοκαίρι του 2012 είχαμε το άλλο σίριαλ. Αν θα μείνει στην Ελλάδα. Με τα πολλά, ο Παναθηναϊκός τον αγόρασε από την Αλ Σαντ. Και μέσα Αυγούστου ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Κουϊνσι.

Θα φύγει από Ελλάδα;

Και φτάνουμε στο καλοκαίρι 2013. Ο Κουϊνσι δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου την περασμένη σεζόν και τώρα το θέμα για τον Παναθηναϊκό είναι πλέον πώς θα φύγει ο Κουϊνσι. Αν θα βρεί, δηλαδή, ομάδα να πάει σε κάποια άλλη χώρα. Και προς το παρόν δεν προχωράει τίποτα. Το συμβόλαιό του παραμένει ως έχει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Μήπως, όμως, που λέει ο λόγος, πρέπει τώρα να τον στείλουν τον παίκτη στον Φερέιρα; Ο Πορτογάλος, άλλωστε, ήταν που τον ήθελε τόσο πολύ στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πέρυσι το καλοκαίρι. Και τελικά, και ο Φερέιρα έφυγε, και ο Κουϊνσι δεν έπαιξε μπάλα.

Τέλος πάντων. Τρίτο σερί καλοκαίρι έχουμε σίριαλ Παναθηναϊκού - Κουϊνσι. Λέτε να φύγει, όμως του χρόνου τέτοια εποχή να παίξει κανένα άλλο σενάριο μήπως έρθει ξανά στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags