Facebook Pixel Είναι «γαύρος» και… φαίνεται! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-25 11:14:00

Είναι «γαύρος» και… φαίνεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι «γαύρος» και… φαίνεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαιρετική παρουσίαση σε σάιτ οπαδών της Αμέρικα για Οτσόα και Ολυμπιακό. Μέχρι και το έμβλημα του συλλόγου άλλαξαν! «Τιμή η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Ως τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η φανέλα της οποίας θα ήταν τιμή για εκείνον να τη φορέσει, χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμο Οτσόα.

Ο Μεξικανός τερματοφύλακας παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «laaficion.com» για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», σε ένα θέμα (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τη φωτογραφία), με φοβερή παρουσίαση!

Ο 25χρονος πορτιέρο ανέφερε ότι οι μάνατζέρ του έχει συζητήσει σχετικά με τους Πειραιώτες και ο ίδιος θέλει πολύ να κάνει το άλμα στην Ευρώπη για να αγωνιστεί. Στο τέλος του θέματος φιλοξενείται ένα βίντεο με τις δηλώσεις του παίκτη, ενώ στις σχετικές φωτογραφίες του σάιτ, υπάρχουν πρωτοσέλιδα από ελληνικές εφημερίδες που αναφέρονται στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Οτσόα.

Μία αξιόλογη προσπάθεια, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόσεξαν να βάλουν ακόμα και… δάφνες γύρω από το κεφάλι του παίκτη, όπως ο δαφνοστεφανομένος έφηβος στο έμβλημα του Ολυμπιακού. Ενώ υπάρχει αναφορά και στους τέσσερις τερματοφύλακες της ομάδας (Νικοπολίδης, Πάρντο, Παπαδόπουλος, Μέγερι) και τις ηλικίες τους.

Αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Φυσικά και ξέρω το ενδιαφέρον. Είναι τιμή το ενδιαφέρον που εκφράζουν για μένα, επειδή είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα».

Για το αν έχει έρθει σε συμφωνία: «Οι μάνατζέρ μου έχουν συζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να πω κάτι. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη μεταγραφή κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα αφού θέλω να πάω και να παίξω στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να κάνω αυτό το βήμα, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου, θα είναι ένας στόχος που θα έχω επιτύχει. Προσπαθούσα τα τελευταία χρόνια να πάω στην Ευρώπη, αλλά δεν τα κατάφερνα. Ελπίζω τώρα, το πότε βέβαια δεν το ξέρω, να τα καταφέρω».


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags