Facebook Pixel Κωλοτούμπα ο Μανόλο!
| 2011-03-25 14:01:00

Κωλοτούμπα ο Μανόλο!

Κωλοτούμπα ο Μανόλο!

Διευκρινιστική δήλωση στο σάιτ της ΑΕΚ έκανε ο Χιμένεθ, αναφορικά με κάποιες δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο και, φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστορία της ομάδας και πόσο περήφανος νιώθει...

Ο Ισπανός τεχνικός έχει καθιερώσει, πλέον, να μην κάνει δηλώσεις αν δεν αναφερθεί στην ιστορία της AEK, κάπου όμως έχει κουράσει όλο αυτό το πράγμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Χιμένεθ:

Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση όσον αφορά τη συνέντευξη που παραχώρησα σε εφημερίδα της πατρίδας μου. 0υδέποτε χαρακτήρισα την ΑΕΚ ως την τρίτη ομάδα της Ελλάδας ιστορικά. Αναφέρθηκα στη σημερινή της θέση.

Μόνο θαυμασμό νιώθω για όσους ανθρώπους μόχθησαν για να την κάνουν τόσο μεγάλο μέγεθος από το 1924 έως σήμερα. Ο παραλληλισμός με ισπανικές ομάδες έγινε επιθυμώντας να εξηγήσω στους συμπατριώτες μου πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται για να κατακτήσουμε έναν τίτλο.

Θέλησα να δείξω ότι η "βαριά" φανέλα της ομάδας μας και οι δεκάδες τίτλοι της δεν μπορούν να μας οδηγήσουν χωρίς δουλειά σε νέες επιτυχίες. Είμαι υπερήφανος ως προπονητής της ΑΕΚ, σέβομαι απόλυτα την τεράστια ιστορία της και θεωρώ το παρελθόν οδηγό για το μέλλον της, κάτι που έχω επαναλάβει πολλές φορές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags