Facebook Pixel «Για διακοπές πήγε στην Ισπανία;»
| 2011-03-26 10:33:00

«Για διακοπές πήγε στην Ισπανία;»

«Για διακοπές πήγε στην Ισπανία;»

Από κοντά παρακολουθούν (και) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τις εξελίξεις στην υπόθεση Χαβίτο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη… χασούρα τους με όσα συμβαίνουν με τον Ισπανό.

Το ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρει ότι το CAS θα βγάλει την οριστική απόφαση, για το αν θα εγκριθεί ή όχι η μεταπήδηση του Χαβίτο στη Κορούνια, σε τρεις εβδομάδες από τώρα.

Οι εκτιμήσεις των δημοσιογράφων στην Ιβηρική, μάλιστα, αναφέρουν ότι δύσκολα, πλέον, θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά, μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Με τους «ερυθρόλευκους» να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Η αγωνιστική απραξία του παίκτη εδώ και δύο μήνες, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να δώσει το «παρών» σε κάποιο από τα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα, έχει θορυβήσει τους Πειραιώτες. Ο Χαβίτο, άλλωστε, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι και την 1η Ιουλίου θα ενσωματωθεί στην ομάδα. Με πιθανότερο σενάριο να μην έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Γενάρη…

Τα σενάρια πώλησής του…

Κάτι άλλο που έχει κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι εκνευρισμένοι με την εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί στο θέμα της μη συμμετοχής του παίκτη στις υποχρεώσεις της Ντεπορτίβο, είναι τα σενάρια από την πιάτσα των ατζέντηδων που ήθελαν τους Ισπανούς να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του!

Τόσο με αυτά που βλέπουν στις προπονήσεις, καθώς εκεί ο Χαβίτο συμμετέχει κανονικά, όσο και από τα παιχνίδια του Άρη εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Φανταστείτε, λοιπόν, για την τεράστια ευκαιρία στην οποία αναφερόμαστε και η οποία φαίνεται να «πετάει» για τον Ολυμπιακό: Να πουλήσει έναν ποδοσφαιριστή που έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα υπολογιζόταν ως βασικός και αναντικατάστατος για την ομάδα, τον οποίο όμως απέκτησε δωρεάν, καθώς ο Άρης δεν πήρε χρήματα για την παραχώρησή του.

Όλα αυτά σκέφτονται στο Λιμάνι και έχουν θορυβηθεί με τις εξελίξεις στο θέμα της μη συμμετοχής του στα παιχνίδια της Κορούνια…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags