Facebook Pixel "Δεν μας στηρίζει το κράτος"
| 2011-03-26 10:36:00

"Δεν μας στηρίζει το κράτος"

"Δεν μας στηρίζει το κράτος"

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυμναστική, αλλά και πολλά αθλήματα ακόμα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Κοσμίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovasportFM:

Για την διάκριση στο Κότμπους, αλλά και για τον επόμενο του στόχο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το χρυσό στο παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής στο Κότμπους. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο από τις 2 μέχρι τις 10 Απριλίου, όπου φυσικά ο βασικός μου στόχος είναι η κατάκτηση εντός μεταλλίου».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημά του: «Δεν είναι μόνο η γυμναστική που αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά πολλά αθλήματα έχουν δυσκολίες. Δεν υπάρχει στήριξη από κανέναν. Ούτε η ομοσπονδία μας βοηθά, αλλά ούτε και το ίδιο το κράτος. Οικονομικά δεν στηριζόμαστε καθόλου. Μας χρωστούν πριμ από το 2009 και το 2010. Δεν μας δίνουν καθόλου σημασία και αυτό όλο και χειροτερεύει την κατάσταση. Είναι ένα άθλημα που μπορεί να φέρει επιτυχίες στην Ελλάδα».

Για το πώς ασχολήθηκε με τη γυμναστική: «Είναι στο αίμα μου η γυμναστική. Οι γονείς μου ήταν αθλητές ενόργανης και αργότερα προπονητές μου, ενώ από μικρός είμαι στα γυμναστήρια».

Για το αν ασχολείται με κάτι άλλο πέραν της γυμναστικής: «Είμαι στη σχολή φυσιοθεραπείας, αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να κάνω μαθήματα. Όμως, κάποια στιγμή θα ήθελα να ξεκινήσω κανονικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags