Facebook Pixel "Περίμενα ότι θα κατακτούσα τον τίτλο"
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-26 10:43:00

"Περίμενα ότι θα κατακτούσα τον τίτλο"

"Περίμενα ότι θα κατακτούσα τον τίτλο"

Στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός ότι θεωρεί την ομάδα του καλύτερη στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τον Σισέ, αναφέρθηκε ο Μοντέστο.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, μάλιστα, σχολίασε στις δηλώσεις του στο "Έθνος της Κυριακής" ότι θα παροτρύνει παλιούς του συμπαίκτες να έρθουν στην Ελλάδα για να παίξουν ποδόσφαιρο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Θεωρώ πολύ σημαντικό να κερδίζεις έναν τίτλο και φυσικά είναι φανταστικό το γεγονός ότι τα κατάφερα την πρώτη μου χρονιά εδώ. Βέβαια όταν ήρθα στον Ολυμπιακό πίστευα πως θα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί γνώριζα την ιστορία της ομάδας και ξέρω πως έχει κατακτήσει 13 πρωταθλήματα τα τελευταία 15 χρόνια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ακόμα και αν είχε θελήσει ο Θεός να μην πάρουμε το πρωτάθλημα, πάλι θα έλεγα πως έκανα την καλύτερη επιλογή, γιατί σε προσωπικό επίπεδο είναι μια μεγάλη εμπειρία που θα μου χρησιμεύσει στο μέλλον. Για τον λόγο αυτό θα παροτρύνω παλιούς μου συμπαίκτες να έρθουν στην Ελλάδα για να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός πως η άποψη του είναι αντίθετη από του Τζιμπρίλ Σισέ:

«Ο καθένας έχει την άποψη του. Θεωρώ πως πέρυσι που η ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Σισέ θα ήταν πολύ χαρούμενος και θα είχε διαφορετική γνώμη. Αυτή την χρονιά όμως το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο καθένας σκέφτεται με τον τρόπο του, αλλά εγώ μόνο καλά λόγια έχω να πω για την χώρα σας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags