Facebook Pixel "Υπάρχει θέμα με τον Ντουντού"
| 2011-03-26 11:44:00

"Υπάρχει θέμα με τον Ντουντού"

"Υπάρχει θέμα με τον Ντουντού"

Ο Γιώργος Νοικοκύρης γράφει στο blog του ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό...

Όταν το καλοκαίρι του 2008 ο Ολυμπιακός έδινε 6 εκατομμύρια ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να αποκτήσει τον Ντουντού Σεαρένσε, όλοι (σχεδόν όλοι) μιλούσαν για μια εξαιρετική μεταγραφή. Μπορεί τότε ο Βαλβέρδε να μην ήταν θετικός σε αυτή την μεταγραφή του Κόκκαλη όμως στην πορεία ο Βραζιλιάνος μέσος με την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε έδειξε πως τελικά δεν είχε δίκιο ο Ισπανός τεχνικός.

Η αξία όμως ενός ποδοσφαιριστή δεν κρίνεται μόνο απο μια καλή χρονιά, το σημαντικότερο είναι η διάρκεια. Ο Ντουντού της πρώτης σεζόν «εξαφανίστηκε» και σε αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίλογος. Έχει καμία σχέση ο παίκτης που είδαμε την σεζόν 2008-09 με αυτόν που είδαμε πέρσι και φέτος. Όσο δηλαδή τον είδαμε καθώς οι τραυματισμοί του στέρησαν το μισό περσινό πρωτάθλημα και το πλέον καθοριστικό δίμηνο της φετινής σεζόν. Τραυματισμοί που σίγουρα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όπως ο φετινός. Όχι όμως όταν ξέρεις ότι είσαι τραυματίας και πας και παίζεις με τον Ροναλντίνιο στην Κόπα Καμπάνα... Εκεί είναι άλλο το θέμα.

Όταν λοιπόν είσαι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Ολυμπιακού παίρνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο (την φετινή σεζόν τον ξεπέρασε ο Ριέρα...) τότε οφείλεις να είσαι και επαγγελματίας 100%. Γιατί ο Ντουντού από την εξαιρετική του πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό κατέρρευσε αγωνιστικά τα δύο επόμενα χρόνια είναι μεγάλη συζήτηση. Και πολλές οι απόψεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς. Το σίγουρο είναι πως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο ίδιος. Και πλέον το θέμα δεν είναι αν την νέα σεζόν θα μπορέσει επιτέλους να δείξει τον καλό του εαυτό. Το θέμα είναι αν θα βρίσκεται την νέα σεζόν στον Ολυμπιακό!

Είναι δεδομένο πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Ντουντού η οποία μόνο εύκολη βέβαια δεν είναι. Ο Βραζιλιάνος έχει αρχοντικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, συμβόλαιο που δεν πρόκειται να βρει πουθενά. Ο Μαρινάκης όμως είναι εκνευρισμένος απο την φετινή παρουσία του σε βαθμό που να μην φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει γνώμη ακόμη και αν ο Ντουντού προσπαθήσει να διαπραγματευθεί την παραμονή του με μείωση αποδοχών. «Τα έχει πάρει άσχημα με τον Ντουντού και δύσκολα θα αλλάξει γνώμη» είναι η ατάκα που λέγεται από στενότατους συνεργάτες του Μαρινάκη που θεωρεί πως ο Ντουντού, που είναι και δεύτερος αρχηγός της ομάδας, «προκαλεί» πλέον με την γενικότερη παρουσία του.

Είναι και αυτό το twitter ρε παιδί μου που είτε παίζει είτε δεν παίζει, δεν σταματάει να γράφει τα δικά του και να εκνευρίζει... Γιατί δεν γίνεται να γράφεις μετά την Τούμπα πως δεν ήταν αυτός ο πραγματικός Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο και εσύ να είσαι αγωνιστικά ανύπαρκτος! Γράψε πως αυτός δεν ήταν ο πραγματικός Ντουντού για να σε παραδεχθούμε! Η ουσία λοιπόν είναι πως το μέλλον του Ντουντού στον Ολυμπιακό είναι δυσοίωνο, για αυτό και υπάρχει σοβαρή σκέψη στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση δύο κεντρικών χαφ και όχι ενός.

Και το χειρότερο για τον Ντουντού είναι πως και ο Βαλβέρδε δεν θα πει «όχι» στην απομάκρυνση του Βραζιλιάνου και την αντικατάσταση του το καλοκαίρι. Για σκεφτείτε το λίγο, με 2 εκατ. Ευρώ συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει δύο πολύ καλούς παίκτες στην θέση του Βραζιλιάνου. Που είναι ξεκάθαρο πως έχασε τους υποστηρικτές του στο λιμάνι και πάει προς ολοταχώς για τον δρόμο που άνοιξε ο Ντιόγο...

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags