Facebook Pixel «Φοβίζει τους διαιτητές ο θεατρίνος ‘Ζοτς’»!
Μπάσκετ
| 2011-03-26 12:46:00

«Φοβίζει τους διαιτητές ο θεατρίνος ‘Ζοτς’»!

«Φοβίζει τους διαιτητές ο θεατρίνος ‘Ζοτς’»!

Επίθεση με κάθε τρόπο είναι αποφασισμένοι να κάνουν οι Καταλανοί, ακόμα και μέσω του Τύπου, ενόψει των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Διαβάστε τι λένε για Ομπράντοβιτς…

Η ήττα στην έδρα της Μπάρτσα από τους «πράσινους», φαίνεται ότι δεν έχει χωνευτεί ακόμα από ομάδα, οπαδούς και τον Τύπο στη Βαρκελώνη. Μετά από όσα είπαν ο Πασκουάλ και οι παίκτες του για τη διαιτησία της δεύτερης αναμέτρησης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ήρθε η σειρά της εφημερίδας «Sport», που είναι κάτι σαν… γραφείο Τύπου της Μπαρτσελόνα, να αναφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηρίζοντας τον Ομπράντοβιτς ως έναν θεατρίνο, που επηρεάζει και φοβίζει τους διαιτητές, εξασφαλίζοντας με την παρουσία του την εύνοια των διαιτητών!

«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναδεικνύεται σε καθοριστικό παράγοντα της σειράς, γιατί έχει καταφέρει να φέρει τους αγώνες στα μέτρα του με κάθε τρόπο. Ως ο προπονητής που έχει τον περισσότερο σεβασμό από κάθε άλλον στην Ευρώπη από την πλευρά των διαιτητών, έχει διασφαλίσει-με εξαίρεση τις δύο πρώτες περιόδους στον αγώνα της Πέμπτης-πως το παιχνίδι θα παίζεται στα μέτρα του Παναθηναϊκού: με πολλή σκληρότητα και δύναμη, ώστε να αποσυντονιστεί η Μπαρτσελόνα.

Η διαιτησία στον αγώνα της Πέμπτης (Τσέρεμπουχ, Ντοζάι και Ζαμοΐσκι) είναι από τις χειρότερες που έχουμε δει. Τιμώρησε τον Ναβάρο με τεχνική ποινή για μία φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκε έπειτα από συνεχή πεντακάθαρα φάουλ που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν τιμωρήθηκαν. Ήταν μια διαιτησία φοβισμένη και επηρεασμένη από τους θεατρινισμούς του Ομπράντοβιτς, που είναι αδύνατο να καταλάβουμε πώς έφυγε από το ‘Παλάου Μπλαουγκράνα’-όπως και ο Διαμαντίδης-χωρίς να δεχτεί ούτε μια τεχνική ποινή επειδή έκανε χειρονομίες, έβριζε και φόβιζε τους διαιτητές.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό από τη διαιτησία. Κι αν έχουν τέτοια σφυρίγματα στην έδρα τους, φοβόμαστε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ με 20.000 θεατές στις κερκίδες. Ελπίζουμε κάποιος να το έχει λάβει υπόψη του αυτό», αναφέρει το σχετικό σημερινό ρεπορτάζ, με τους «πράσινους» να ετοιμάζουν τις απαντήσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, με τους οπαδούς στο πλευρό τους…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags