Facebook Pixel "Κύριοι μέτοχοι, βιαστείτε"!
| 2011-03-26 13:56:00

"Κύριοι μέτοχοι, βιαστείτε"!

"Κύριοι μέτοχοι, βιαστείτε"!

Ο Μίμης Δομάζος έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του κρίσιμου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. "Δεν έχουμε χρόνο, βιαστείτε", τόνισε ο παλαίμαχος άσος των πράσινων.
 

Ο Μίμης Δομάζος είναι μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του Παναθηναϊκού και γνωρίζει τι πάει να πει πρωταθλητισμός καλύτερα από τον καθένα.

Μιλώντας στο Sport24.gr ο "στρατηγός" αναφέρθηκε στο κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ, στο οποίο θα παρθούν ιστορικές αποφάσεις, και ζήτησε από τους μετόχους να βιαστούν καθώς το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι πάνω από πρόσωπα και εγωισμούς.

"Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα βγει τίποτε. Εδώ υπάρχει χρόνος που χάνεται και εμείς θα μιλάμε για αμπελοφιλοσοφίες. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις, για παίκτες που θα μείνουν, που θα φύγουν, για τον προπονητή.

Δηλαδή τι, θα περιμένουμε άλλους δύο μήνες να τελειώσουν και τα πλέι όφ;", μας είπε αρχικά ο Μίμης Δομάζος.

Στη συνέχεια τόνισε για το ΔΣ και τον πολύτιμο χρόνο που χάνουν οι πράσινοι: "Θα έχει "πετάξει" το πουλάκι. Σιγά μην δεν βγει δεύτερος ο Παναθηναϊκός με τους αντιπάλους που έχει. Πρέπει να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός και να τελειώνει και το θέμα του προέδρου".

Για το ενδεχόμενο να βγει μπροστά ο Παύλος Γιαννακόπουλος, τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι θα βγει μπροστά ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αν ήθελε θα το είχε κάνει τόσο καιρό να πάρει τον Παναθηναϊκό. Τόσοι Παναθηναϊκάρες υπάρχουν και δεν βγαίνει κανείς μπροστά. Γιατί ρε παιδιά. Δεν καταλάβαμε ακόμα και δεν ξέρουμε γιατί έκανε πίσω ο κ.Βγενόπουλος.

Σίγουρα είναι πράγματα που δεν ξέρουμε, αλλά μην ξεχνάει κανείς ότι πάνω απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός. Ας αφήσουν λοιπόν τις ανούσιες συζητήσεις και να πάρουμε αποφάσεις. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω πιο σημαντικό είναι ποιος θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής ή το ποιοι παίκτες πρέπει να έρθουν ή να φύγουν και το τι θα γίνει με τον προπονητή και το αν θα μείνει; Μην τρελαθούμε. Φοβάμαι ότι πάλι δεν θα βγάλουμε άκρη και δεν θα γίνει τίποτε", καταλήγει ο Μίμης Δομάζος.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags