Facebook Pixel «Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα;»
| 2011-03-26 14:32:00

«Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα;»

«Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα;»

Ο Μανώλης Βογιατζάκης σχολιάζει την ατάκα (σ.σ.: «Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα σας περίμενα κι εγώ απ' έξω») του Σταύρου Αδαμίδη στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό...

«Ουσιαστικά, δικαιολογώντας κατά κάποιο τρόπο τη στάση των οπαδών, οι οποίοι αποφάσισαν να πάνε στο προπονητικό κέντρο για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες, λόγω της ντροπιαστικής εμφάνισης και ήττας στο Καραϊσκάκη. Αν όμως σκεφθείτε τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην Ένωση, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν άλλα γεγονότα, ακόμα πιο σημαντικά, για τα οποία αισθάνονται ντροπιασμένοι και απογοητευμένοι οι φίλοι του δικεφάλου.

Και μόνο το γεγονός ότι γίνεται συζήτηση για το αν θα καταφέρει η ΑΕΚ να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στις αγωνιστικές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, αποτελεί ντροπή για την ιστορία του συλλόγου. Αν είναι δυνατόν σε μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ να υπάρχει διοίκηση, η οποία να μην έχει προνοήσει για το αυτονόητο. Τι συζητάμε για αποτελέσματα αγώνων, για μεταγραφές, για ανανεώσεις, τη στιγμή που τόσο καιρό ήταν ορατός ο κίνδυνος να αποκλειστεί η Ένωση από το επόμενο πρωτάθλημα; Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα;

Αυτά είναι που …μικραίνουν την ΑΕΚ και απομακρύνουν τον κόσμο της από το γήπεδο. Αυτή είναι η πραγματική ντροπή. Προσέξτε, αυτό δε σημαίνει ότι, αγωνιστικά, δεν αποτελεί ντροπή, η ήττα με 6 γκολ διαφορά από τον Ολυμπιακό ή ακόμα και το 0-4 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εδώ όμως αποδεικνύεται με τον πλέον τρανταχτό τρόπο ότι αυτοί που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της ιστορικής ομάδας, δεν στέκονται καν στο ύψος των περιστάσεων.

Όταν φτάνουν στο σημείο να παρακαλάνε παίκτες (τους ίδιους, στους οποίους μια μέρα πριν έκαναν αυστηρές συστάσεις), πρώην προπονητές και άλλους πιστωτές για να βάλουν ξανά …πλάτη στις οφειλές τους, καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags