26/03/11 - 14:42

Αποκλείστηκε από το GP Αυστραλίας η HRT!

Με 22 μονοθέσια θα διεξαχθεί το Grand Prix Αυστραλίας, καθώς οι δύο οδηγοί της Hispania Racing δεν έχουν δικαίωμα να εκκινήσουν στον αυριανό αγώνα (9:00GR)! Διαβάστε γιατί…

Αποκλείστηκε από το GP Αυστραλίας η HRT!
42.512views 0shares
TAGS

Τόσο ο Τόνιο Λιούτζι όσο και ο Ναράι Καρθικέγιαν δεν κατάφεραν να σημειώσουν χρόνο που να είναι μέσα στο 107% του ταχύτερου στην πρώτη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών και επομένως, σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στην Formula 1.

Οι άνθρωποι της HRT κατέθεσαν έφεση, επικαλούμενοι τον σχετικό κανονισμό, ο οποίος ορίζει ότι οι αγωνοδίκες μπορούν να επιτρέψουν σε έναν οδηγό να αγωνισθεί, παρότι δεν έχει πιάσει το όριο του 107%, κάτω από εξαιρετικές συνθήκες…Τελικά, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

«Οι αγωνοδίκες έλαβαν ένα αίτημα να επιτρέψουν (σ.σ.: στα μονοθέσια της HRT) τη συμμετοχή στον αγώνα κάτω από εξαιρετικές συνθήκες. Οι αγωνοδίκες, αφού άκουσαν τους αντιπροσώπους της ομάδας, αποφασίζουν να μην επιτρέψουν στους δύο οδηγούς να λάβουν μέρος», αναφέρει η ανακοίνωση.