Facebook Pixel Οστικό οίδημα ο Βιεϊρίνια
| 2011-03-26 15:05:00

Οστικό οίδημα ο Βιεϊρίνια

Οστικό οίδημα ο Βιεϊρίνια

Τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Αντελίνιο Βιεϊρίνια, ο οποίος θα ακολουθήσει φυσιοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αποκόμισε από τον αγώνα Πορτογαλίας-Ιταλίας (K23).

O 25χρονος μεσοεπιθετικός υπεβλήθη (25/3) σε πλήρη παρακλινικό έλεγχο, μέσω του οποίου ανεβρέθει οστικό οίδημα βάσης 2ου και 3ου μετατάρσιων άκρου ποδός, οστικό οίδημα έσω σησαμοειδούς οστού και ρήξη πελματιαίας πλάκας 1ης μεταταρσιοφαλαγκικής άρθρωσης.

Ο Μάκης Χάβος έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα, που είδε γεμάτο το ιατρικό δελτίο και στην σημερινή προπόνηση. O Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από τη Δευτέρα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης εμφάνισε συμπτώματα εμπύρετης κατάστασης και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τη σημερινή προπόνηση έλειπαν και οι διεθνείς Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς και Κοντρέρας, οι οποίοι αναμένονται το αργότερο την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οικογενειακό δίτερμα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags