Facebook Pixel Είχαν παραιτηθεί Αδαμίδης, Δημητριάδης!
| 2011-03-26 17:09:00

Είχαν παραιτηθεί Αδαμίδης, Δημητριάδης!

Είχαν παραιτηθεί Αδαμίδης, Δημητριάδης!

Από το πρωί της Δευτέρας είχαν δοθεί οι παραιτήσεις τους οι οποίες δεν έγιναν δεκτές - Μένει, το πολύ, μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αδαμίδης - Έξαλλος ο Δημητριάδης.

Σε επικοινωνία που είχε το aek365.gr με τον Σταύρο Αδαμίδη, τονίστηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι τη Δευτέρα τα ξημερώματα ο Βασίλης Δημητριάδης υπέβαλε στον ίδιο την παραίτησή του, την οποία και δεν έκανε αποδεκτή. Ο λόγος άρνησης (όπως ανάφερε ο Αδαμίδης) ήταν ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή για την ομάδα, με τους παίκτες απλήρωτους τόσο καιρό αναγνωρίστηκε στον Βασίλη Δημητριάδη ότι δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της θητείας του, ότι δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό δυσάρεστο περιστατικό μεταξύ των παικτών και όλα αυτά ενώ και αυτός δουλεύει απλήρωτος εδώ και μήνες. Επιπλέον, δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Δημητριάδη αφού ο Αδαμίδης έκρινε πως δεν είναι ο βασικός υπεύθυνος για την ήττα στο Καραϊσκάκη, ώστε να παραιτηθεί.

Από τη δική του την πλευρά ο Σταύρος Αδαμίδης παραιτήθηκε τη Δευτέρα το πρωί, όμως ο Πέτρος Παππάς δεν δέχθηκε την παραίτησή του. Ωστόσο, ο Αδαμίδης μένει στην ΑΕΚ μέχρι να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση αφού πρέπει να είναι αυτός που θα υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να προχωρήσει το θέμα, όπως επίσης και να έρθει σε διακανονισμό με την εφορία, όπου πρέπει να μπουν βάσει νόμου προσωπικές του εγγυήσεις.

Όσον αφορά το δικό του μισθό, ο Αδαμίδης τόνισε ότι στο τέλος της θητείας του θα κάνει νέο διαχειριστικό έλεγχο όπου εκεί θα αποδειχθεί ότι είναι 1000 ευρώ συν το κινητό του.

Σχετικά με την ανακοίνωση της ORIGINAL, με δηλώσεις του στο aek365.gr o πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίστηκε απογοητευμένος, καθώς τις θεωρεί άδικες προς το πρόσωπό τους, προς τον Βασίλη Δημητριάδη και προς την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας εκ νέου ότι θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση και στη συνέχεια θα φύγει.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Δημητριάδης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ωστόσο είναι έξαλλος με την ανακοίνωση και πιο συγκεκριμένα με τους χαρακτηρισμούς «αδερφή» και «μισθοφόρος», ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως δεν θα αφήσει έτσι το θέμα.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags