Facebook Pixel «Βαγγέλη, έτσι θα γίνουμε… Formula 1!»
| 2011-03-27 09:15:00

«Βαγγέλη, έτσι θα γίνουμε… Formula 1!»

«Βαγγέλη, έτσι θα γίνουμε… Formula 1!»

Ο Νίκος Αλέφαντος, μέσω της εφημερίδας «ΦΩΣ», δίνει τα... φώτα του στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει πώς πρέπει να κινηθεί ο Ολυμπιακός την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά:

Πρώτο: «Να μείνει πάση θυσία Τοροσίδης και Μιραλάς. Έχουν δέσει με την ομάδα, ξέρουν μπάλα, είναι γρήγοροι, έχουν διείσδυση, δεν είναι αργοναύτες. Που να βρεις τέτοιους παίκτες; Και να προσεχθεί η περίπτωση Τζιμπουρ».

Δεύτερο: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να φέρει παικταράδες. Λίγους, αλλά παικταράδες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Μόνο ο Βιεϊρίνια και ο Αμπτούν, άντε και ο Ντουγκλάο. Οι άλλοι δεν φτουράνε».

Τρίτο: «Θέλεις πρώτα από όλα τερματοφύλακα κλάσης, από μεγάλο πρωτάθλημα, να είναι έτοιμος, όχι γατάκι. Πας για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν επιτρέπεται να είναι η Σάλκε στους 8 και να μην είναι ο Ολυμπιακός. Τι είναι η Σάλκε μπροστά στον Ολυμπιακό;».

Τέταρτο: «Μεγάλη δουλειά είναι να πας να χτυπήσεις τον Παπασταθόπουλο που δεν παίζει στη Μίλαν. Μαζί με Αβραάμ και Μέλμπεργκ έχεις φοβερή τριάδα. Αλλά και για μετά θα έχεις δύο σεντερμπάκ γρήγορους σκύλους ελληναράδες για 2-3 χρόνια».

Πέμπτο: «Ο μόνος έλληνας που θα ανέβαζε επίπεδο τον Ολυμπιακό είναι ο Παπασταθόπουλος, όχι ο Γκέκας. Ο Γκέκας δεν κάνει για τον Ολυμπιακό με τον τρόπο που παίζει. Ο Ολυμπιακός θέλει επιθετικούς στυλ Μιραλάς. Να ντριμπλάρουν, να μπουκάρουν, να δημιουργούν φάσεις όπως έκανε ο Τζιμπουρ με τον Μιραλάς απέναντι στην ΑΕΚ».

Έκτο: «Αν ο Ολυμπιακός πάρει κυνηγό, θέλει παικταρά θεαματικό, γρήγορο, ντριμπλέρ, να κάνει 15 γκολ το χρόνο στο πρωτάθλημα. Να πουλήσει τον Πάντελιτς, και να έχει Μιραλάς, Τζιμπούρ και τη μεταγραφή. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει επιθετικούς όπως η Μπάρτσα. Βίγια, Μέσι, Πέδρο… τέτοιο στυλ».

Έβδομο: «Θες ένα χάφαρο. Αλλά τι χάφαρο, αυτός θα είναι ο παίκτης κλειδί. Γρήγορος σαν τον Καρεμπέ και δημιουργός σαν τον Ιμπαγάσα. Μπορείς να βρεις τέτοιο χαφ; Εκεί θα αλλάξεις επίπεδο και θα πας για Τσάμπιονς Λιγκ. Μαρινάκης είσαι. Μπήκες με φόρα. Αυτούς τους 3-4 παίκτες άμα πάρεις τους καθάρισες όλους, θα παίρνεις το πρωτάθλημα για 5 χρόνια».

«Τώρα που έχεις πάρει φόρα και είσαι μηχανοκίνητος, ντίζελ είσαι… τώρα πρέπει να συνεχίσεις δυνατά για να γίνεις… Formula 1! Αν κάνεις αυτές τις κινήσεις, καλώς τη Formula 1, καλώς την!», κατέλήξε ο Αλέφαντος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags