27/03/11 - 09:46

«Αφιερωμένο στον κόσμο!»

Πανευτυχής που στην πρώτη του χρονιά με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το πρωτάθλημα εμφανίσθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

«Αφιερωμένο στον κόσμο!»
56.602views 0shares

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πετύχαμε. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά σε έναν σημαντικό αγώνα και έδειξε πόσο ήθελε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και τον τίτλο. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως το διασκεδάζω αφάνταστα», είπε αρχικά ο Αργεντινός άσος και πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Τώρα μπορούμε πλέον να πανηγυρίσουμε. Τερματίσαμε σην πρώτη θέση δίκαια και ατό ήταν απόλυτα δίκαιο με βάση τη συνολική μας πορεία στο πρωτάθλημα. Κάναμε τον κόσμο μας να χαρεί ιδιαίτερα».

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Αφιερώνω τη νίκη με την ΑΕΚ και τον τίτλο του πρωταθλητή στον κόσμο του Ολυμπιακού. Το αξίζουν για τον τρόπο που αγκάλιασαν εμένα και όλους τους συμπαίκτες μου. Επίσης το στην οικογένεια μου, την γυναίκα μου αλλά και σε όλο τον κόσμο που δουλεύει στον σύλλογο».

Ο Ιμπαγάσα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Η συμβολή του κόσμου ήταν καθοριστική για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δίνουν άλλη δυναμική στην ομάδα. Κάνουν τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.. Υπάρχει άριστη σχέση ανάμεσα μας».

Όσο για το τι περιμένει την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Απομένουν τρία ματς για να ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν. Άρα έχουμε αρκετό χρόνο για να σκεφτούμε την επόμενη σεζόν».