Facebook Pixel Είναι προς τιμήν του…
| 2011-03-27 12:18:00

Είναι προς τιμήν του…

Είναι προς τιμήν του…

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν πετάει στα σύννεφα, είναι αρκετά συνειδητοποιημένος, καθώς γνωρίζει πως παρόλο που πήρε την νίκη στο GP της Αυστραλίας, το πρωτάθλημα έχει πολύ ψωμί ακόμη μπροστά του…

«Προσπαθώ να πω στην ομάδα πως πρέπει να πατάμε τα πόδια μας στη γη. Πήραμε πολλούς βαθμούς και το χαιρόμαστε αυτό. Η χρονιά είναι μεγάλη και πολλά μπορούν να συμβούν», είπε αρχικά ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής και πρόσθεσε:

«Οι υπόλοιποι πιλότοι είναι πολύ δυνατοί, η Mercedes δεν ξεκίνησε καλά, αλλά θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί από πέρυσι».

Σε ερώτηση αν τον δυσκόλεψε ο αγώνας, ο Γερμανός οδηγός επεσήμανε: «Δεν ήταν ένας εύκολος αγώνας, η εκκίνηση ήταν πολύ σημαντική. Ξεκίνησα καλά και ησύχασα όταν είδα τον Χάμιλτον και τον Μαρκ να ‘μάχονται’ για τη δεύτερη θέση. Στο πρώτο μέρος προσπάθησα να κρατήσω τη διαφορά μου».

Ο Φέτελ έδωσε συγχαρητήρια στα ελαστικά της Pirelli, καθώς πριν τον αγώνα φοβόταν πως θα χρειαζόταν να κάνει περισσότερα πιτ στοπ: «Μετά τις δοκιμές είχαμε φοβηθεί, εδώ όμως είδαμε πως μπορούμε να κάνουμε λιγότερα πιτ στοπ από ότι αναμενόταν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags