Facebook Pixel "Θέλουν τη χαρά των Ολυμπιακών"!
| 2011-03-27 14:45:00

"Θέλουν τη χαρά των Ολυμπιακών"!

"Θέλουν τη χαρά των Ολυμπιακών"!

Να πως απαντάει η ΑΕΚ στις οργισμένες ανακοινώσεις της «Original». "Θέλουν να δώσουν την ικανοποίηση στον Ολυμπιακό πως όχι μόνο μας νίκησε, αλλά και μας διέλυσε κιόλας;".

H «Original» ζητάει εδώ και τώρα τα κεφάλια των Αδαμίδη - Δημητριάδη και μιλάει με βαρείς χαρακτηρισμούς ("αδερφές") στην τελευταία ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αλλά και όσα είπε ο Νοτιάς στις δηλώσεις του, οι δύο άνδρες είχαν παραιτηθεί μετά το 6-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά οι παραιτήσεις τους δεν έγιναν δεκτές.

Επίσης, όπως γράφεται συνολικά στον Τύπο, ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν πρόκειται να παραμείνει στον σύλλογο και θα αποχωρήσει είτε μόλις η ΑΕΚ εξασφαλίσει την αδειοδότηση, είτε στο τέλος της χρονιάς.

Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει πώς βλέπει η διοίκηση αυτή την επιθετική στάση των οργανωμένων οπαδών. Αρχικά, να πούμε ότι το "ξενέρωμα" είναι μεγάλο.

Ο Αδαμίδης δεν καταλαβαίνει τη ραγδαία αλλαγή στάση της «Original», αφού μέχρι και στην προτελευταία ανακοίνωσή της αναγνωρίζονταν οι προσπάθειες του.

Υπάρχει η σκέψη να κληθεί εκ νέου η «Original» σε συνάντηση, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι οι οπαδοί θα αρνηθούν, όπως συνέβη και στις αρχές της εβδομάδος.

Αυτό που αναρωτιέται η διοίκηση είναι ποιος θα έβγαινε μπροστά αυτές τις κρίσιμες μέρες για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, αν υπήρχε παραίτηση του Αδαμίδη, όπως ζητάει επίμονα η «Original».

"Να φύγουμε εμείς, αλλά υπάρχει λύση;", αναρωτιούνται από την ΑΕΚ και θεωρούν ότι με τέτοιες επιθέσεις δεν πρόκειται να υπάρξει μέτοχος που θα θελήσει να βγει μπροστά, ούτε επενδυτής να μπει στην ομάδα.

Υπάρχει και κάτι ακόμα που λέει η τωρινή διοίκηση στο ξέσπασμα του κόσμου: "Θέλουν να δώσουν την ικανοποίηση στον Ολυμπιακό πως όχι μόνο μας νίκησε, αλλά και μας διέλυσε κιόλας;".

Όπως καταλαβαίνει κανείς η κατάσταση στην ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο. Κάτι που φαίνεται, φυσικά, και από τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Νοτιά να συσπειρώσει τους υπόλοιπους μετόχους.

Προς το παρόν φως στο τούνελ δεν υπάρχει και μένει να δούμε αν θα γίνει κάτι την τελευταία στιγμή για να ανατραπεί το σκηνικό διάλυσης που κυριαρχεί στον ιστορικό σύλλογο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags