Facebook Pixel Ο Τσάρλι Σιν και τα κορίτσια του! (BINTEO)
| 2011-03-27 15:47:00

Ο Τσάρλι Σιν και τα κορίτσια του! (BINTEO)

Ο Τσάρλι Σιν και τα κορίτσια του! (BINTEO)

Ευτυχισμένος από τη συμβίωσή του με μια πορνοστάρ, ένα μοντέλο, την πρώην του και τα παιδιά του δηλώνει ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν. Πολύ περίεργο. Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη των τριών στο ABC.

Την ζωή του με τις δύο... συντρόφους του περιέγραψε ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν, γνωστός εκτός από τις ερμηνευτικές του ικανότητες και για τις περιπέτειές του με τις γυναίκες και τα ναρκωτικά.

«Αυτές είναι οι γυναίκες μου. Τις αγαπάω και νιώθω ολοκληρωμένος», είπε ο Σιν, μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning America» του ABC, την οποία συμπαρουσιάζει ο «δικός μας» Τζορτζ Στεφανόπουλος.

Ο Σιν ζει αυτή την περίοδο με την πορνοστάρ Ρέιτσελ Όμπερλιν και το μοντέλο Νάταλι Κένλι, η οποία περιγράφεται ως η νταντά του. Την πολύ ευχάριστη αυτή παρέα, συμπληρώνουν τα παιδιά του και η εν διαστάσει σύζυγός του Μπρουκ Μίλερ! Οι δύο γυναίκες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την τρελή αυτή κατάσταση.

«Μοιάζει τρελό, αλλά για εμάς λειτουργεί. Αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και βάζουμε όρια», δηλώνει η Κένλι και προσθέτει ότι ο Σιν και Ναταλι έχουν ξεχωριστή σχέση (ενδιαφέρον), η ίδια έχει ξεχωριστή σχέση με τον Σιν (επίσης ενδιαφέρον) και επίσης υπάρχει μια άλλη ξεχωριστή σχέση της ίδιας με τη Νάταλι (πάρα πολύ ενδιαφέρον).

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, παρουσιάστηκαν πλάνα με τον Σιν να φιλάει τις δύο γυναίκες, ενώ η ρεπόρτερ τον παρομοιάζει με τον ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ. Όσο για τα παιδιά; Ο Σιν υποστηρίζει ότι θέλει οι κοπέλες του να είναι σαν μητέρες του, με την Κένλι να δηλώνει ότι «το μόνο που μπορεί να κάνεις με τα παιδιά είναι να τα αγαπήσεις».

«Πρόκειται για μια ιστορία πολυγαμίας. Όλοι οι φίλοι μου θέλουν να μου ρίξουν τομάτες», δηλώνει ο ηθοποιός. Τα καμώματα του Τσάρλι Σιν τους τελευταίους μήνες οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή της σειράς «Two and a Half Men» στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς ο σταρ δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Νew York Post», ο Τσάρλι Σιν ξεπερνάει σε τρέλα τον Μουαμάρ Καντάφι. Αν σκεφθούμε ότι το παρατσούκλι του ηγέτη της Λιβύης είναι «τρελό σκυλί της Μέσης Ανατολής» καταλαβαίνουμε που έχει φτάσει ο Σιν.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags