Facebook Pixel Οι ...στυλοβάτες του Ολυμπιακού!
| 2011-03-27 16:48:00

Οι ...στυλοβάτες του Ολυμπιακού!

Οι ...στυλοβάτες του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός έχει στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό του παίκτες πάνω στους οποίους θα βασιστεί για τα καλά και τη νέα χρονιά. Ποδοσφαιριστές με μεγάλο μερίδιο συμμετοχής στον φετινό τίτλο.

Όλαφ Μέλμπεργκ: Πρόκειται για τον αμυντικό ογκόλιθο του Ολυμπιακού. Ο Σουηδός στόπερ έχει αποδείξει πολλάκις το πόσο καλά μπορεί να οργανώνει την αμυντική γραμμή των Πειραιωτών, βάζοντας τις... φωνές όποτε χρειάζεται. Κάνει δύσκολα το λάθος, είναι δυνατός, έχει ηγετική προσωπικότητα και δεν πτοείται από τα δύσκολα. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι γεννημένος νικητής αλλά και μεγάλος μαχητής.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Κοντά στον Όλαφ Μέλμπεργκ έχει μάθει πολλά. Έτσι έχει γίνει καλύτερος. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει καθιερωθεί ως βασικός κεντρικός αμυντικός και στον Ολυμπιακό αλλά και στην Εθνική με το... σπαθί του. Είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που τρέχει ακατάπαυστα, καλύπτει χώρους και που πολλές φορές έχει καίριες παρεμβάσεις.

Βασίλης Τοροσίδης: Όπως έχουμε ξαναγράψει ο Τοροσίδης είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Από την στιγμή που δεν θα πουληθεί αποτελεί μία πολύ μεγάλη μονάδα. Έναν παίκτη που δεν καλύπτει μόνο πολύ καλά την δεξιά πλευρά αλλά μπορεί να παίξει με επιτυχία οπουδήποτε του ζητηθεί.

Αριέλ Ιμπαγάσα: Είναι το... μυαλό του Ολυμπιακού. Πρόκειται αναμφίβολα για τον MVP του φετινού πρωταθλήματος για τους Πειραιώτες αλλά και τον παίκτη πάνω στον οποίο θα ποντάρει πολλά ο πειραϊκός σύλλογος και τη νέα χρονιά. Οργανώνει μαεστρικά, βγάζει... μαγικές μπαλιές, εκτελεί πολύ καλά τα στημένα και φυσικά όποτε χρειάζεται και θα τρέξει και θα κόψει.

Κέβιν Μιραλάς: Το βελγικό... πολυβόλο! Ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από μία χρονιά να μπει για τα καλά στις... καρδιές όλων των φιλάθλων της ομάδας. Τρέχει διαρκώς, έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιστη, μπορεί να παίξει ως χαφ και ως επιθετικός ενώ σκοράρει συνεχώς.

Άλμπερτ Ριέρα: Η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό περίμεναν φέτος έναν καλύτερο Ριέρα. Ακόμα και έτσι όμως ο Ισπανός χαφ και πάσαρε και οργάνωσε αλλά και σκόραρε. Συν τοις άλλοις αποτελεί το μοναδικό κλασικό αριστερό χαφ που έχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ραφίκ Τζιμπούρ: Ο Γαλλοαλγερινός ήρθε ως μία επιπρόσθετη βοήθεια και κατέληξε μεγάλος πρωταγωνιστής! Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αρκετά κοινά με τον Κέβιν Μιραλάς και ο οποίος έβαλε σημαντικά γκολ. Η προσφορά του ήταν σημαντική και στον Ολυμπιακό περιμένουν ακόμα περισσότερα από εκείνον.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags