Facebook Pixel «Ποντικοί» στην Κυψέλη!
Άλλα Σπορ
| 2011-03-27 21:10:00

«Ποντικοί» στην Κυψέλη!

«Ποντικοί» στην Κυψέλη!

Κάτι ξέρει ο θυμόσοφος λαός μας που λέει πως ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Ενώ οι παίκτες του Πανελληνίου, προσπαθούσαν το Σάββατο 26/3 στην Κυψέλη να «κλέψουν» από τις «ρεζέρβες» του Ολυμπιακού κάποιο πολύτιμο βαθμό, δεν φαντάζονταν ποτέ, πως κάποιοι οπαδοί θα «τρύπωναν» στα αποδυτήρια τους και θα εξαφάνιζαν πορτοφόλια, χρήματα και άλλα προσωπικά είδη.

Νωρίτερα μάλιστα υπό τα…στραβά μάτια της αστυνομίας, όπου πέρα από τα 4-5 όργανα είχε έξω από το κλειστό της Κυψέλης και δύο κλούβες των ΜΑΤ, υπό το φόβο ενδεχόμενου ντου οπαδών του Παναθηναϊκού, κάποιοι άλλοι «ξάφρισαν» και το κυλικείο του γηπέδου, εκμεταλλευόμενοι την εκκένωση της κερκίδας, που ζήτησε η διαιτητής, Λεμονιά Μουλά στο γ' σετ, έπειτα από ρίψη… προφυλακτικών και… τσιχλών!

Αντικείμενου που δεν εμπεριέχεται σε αυτά (μπουκάλια, κέρματα, αναπτήρες κ.α) που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των αθλητών και διακιολογούν την διακοπή του αγώνα, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό σε περίπτωση που κάποιος την πατήσει την ώρα του αγώνα.

«Κάποιοι οπαδοί εκμεταλλεύτηκαν την… αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε, πέρασαν έξω από το στίβο όπου βρίσκονται τα αποδυτήριά μας, μπήκαν από το παράθυρο και μας ρήμαξαν, κλέβοντας από πορτοφόλια μέχρι κινητά, I Phone και άλλα προσωπικά είδη. Μόνο δύο πορτοφόλια άφησαν…» δήλωσε στο SentraGoal ο τεχνικός του Πανελληνίου, Γιώργος Κλαρούδας που με πρόχειρους υπολογισμούς ανέφερε πως η χρηματική απώλεια έφτανε τα 1500 ευρώ, πέρα από το κόστος των κινητών τηλεφώνων.

Φυσικά στην Κυψέλη δεν είναι η πρώτη φορά που τρυπώνουν «ποντικοί» στην «καρδιά» ενός γηπέδου, αφού αντίστοιχα περιστατικά είχαν σημειωθεί φέτος στο ματς της Α1 Γυναικών, ΑΕΚ –Παναθηναϊκός, όπου αφού έσπασαν τις πόρτες έκλεψαν αθλητικό υλικό και μπάλες.

Αντίστοιχα στο περσινό τελικό των πλέι οφ ανδρών Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός στου Ρέντη, πέρα από την κλοπή αθλητικού υλικού οι οπαδοί είχαν βάλει και φωτιά, προκαλώντας την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής.

Φυσικά σε όλα αυτά η Αστυνομία έχει τεράστια ευθύνη, καθώς τις περισσότερες φορές όλα γίνονται εν γνώσει της, αλλά υπό το φόβο να μην έρθει σε κόντρα με τους οπαδούς, είτε λόγω φόβου μεγαλύτερων επεισοδίων, είτε λόγω ελλείψης ενισχύσεων, κάνει τα «στραβά μάτια».

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags