28/03/11 - 07:52

Έχει κουράσει αυτή η ιστορία...

Χθες ειπώθηκε ξανά από την Ισπανία ότι η ΑΕΚ δεν άφησε τον Χιμένεθ να αναλάβει προ ημερών την Χέρκουλες, ωστόσο πάλι υπήρξε σχετική διάψευση από τον μανάτζερ του Ισπανού τεχνικού: "Ο Μανόλο είπε «όχι» στην Χέρκουλες". Την κολοκυθιά παίζουμε;

Έχει κουράσει αυτή η ιστορία...
31.166views 0shares

Το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει κουράσει το θέμα, το οποίο, άλλωστε, θεωρείται λήξαν.

Να τι δήλωσε ο μάνατζερ του Χιμένεθ στο "Goal":

Για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με την Έρκουλες:

«Δεν είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος της Έρκουλες με κάλεσε το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να μου πει πως ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τον Μανόλο. Του εξήγησα ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα για τέτοιου είδος συζητήσεις, από τη στιγμή που είναι προσηλωμένος στο κύπελλο Ελλάδας και την έξοδο της ΑΕΚ στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ. Όπως αντιλαμβάνεστε, υποχρέωση μου ήταν να ενημερώσω και τον πελάτη μου για την πρόταση που μου κατατέθηκε. Πήρα τον Μανόλο το βράδυ της Κυριακής, του μετέφερα την επιθυμία του προέδρου της Έρκουλες και μου απάντησε το ίδιο πράγμα. Ότι αρνείται την πρόταση, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και σκέφτεται μόνο το κύπελλο και τα πλέι οφ.

Ο πρόεδρος της Έρκουλες με ξαναπήρε το πρωί της δευτέρας, του μετέφερα τα λεγόμενα του Μανόλο, αλλά επέμενε. Μου είπε ότι ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να τον συνόδευα και εγώ για να πείσει τον Μανόλο να αλλάξει γνώμη. Του εξήγησα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, ότι είναι αδύνατον. Έτσι στη συνέχεια κάλεσε και ο ίδιος τον Μανόλο, μίλησαν για 15 λεπτά στο τηλέφωνο, ο Μανόλο τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και αρνήθηκε ευγενικά».

Γιατί κάνει αυτές τις δηλώσεις ο πρόεδρος της Έρκουλες:

«Δεν είναι δικιά μου δουλειά να το σχολιάσω αυτό. Μπορεί να το κάνει για να ηρεμήσει τους φιλάθλους της ομάδας του. δεν ξέρω. Απευθυνθείτε στον ίδιο».

Για το αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ:

«Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Θέλει να συνεχίσει. Να το εξαντλήσει και να το σεβαστεί. Προφανώς και γνωρίζει ότι η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ είναι μπερδεμένη και δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Είχαμε συμφωνήσει με Χιμένεθ, δεν τον άφησε η ΑΕΚ"