Facebook Pixel "Είμαι ΠΑΟ και... πάω Final4"
Μπάσκετ
| 2011-03-28 08:27:00

"Είμαι ΠΑΟ και... πάω Final4"

"Είμαι ΠΑΟ και... πάω Final4"

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση στις τέσσερις ομάδες του ημιτελικού, στην Ευρωλίγκα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ντάριλ Μίντλεντον.

Ο πεπειραμένος άσος δήλωσε οπαδός των "πράσινων" στην εφημερίδα "Εξέδρα", καθώς με το "τριφύλλι" έχει ζήσει μαγικές στιγμές.

«Πάντα είμαι Παναθηναϊκός, αυτό δεν αλλάζει. Τη συμπαθώ την Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ καλή ομάδα και τη σέβομαι, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και θέλω να προκριθούμε στο φάιναλ φορ».

Για το αν πίστευε στην ανατροπή:

«Ήξερα ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμάς, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα. σπουδαία ομάδα, όμως, είναι και ο Παναθηναϊκός. Ειλικρινά μετά τον πρώτο ημιτελικό, όταν είδα τον τρόπο που αγωνίστηκε, ήμουν σίγουρος ότι μπορούσε να κάνει το break. Έχει σπουδαίους παίκτες. Ο Διαμαντίδης είναι πάντα σκληρός, δυνατός παίκτης. τον λατρεύω. Έκανε σπουδαία παιχνίδια. Το ίδιο και ο Μπατίστ. Γενικά ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική δουλειά, κάτι που οφείλεται φυσικά και στο προπονητικό τιμ».

Για την επικοινωνία του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού:

«Θα ήθελα πολύ να γυρίσω μια μέρα στην Ελλάδα, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν γίνεται. Είναι θέμα ηλικίας. Όμως εξακολουθώ να έχω επικοινωνία με πολλά μέλη της ομάδας και περισσότερο από όλους με τον Δημήτρη Ιτούδη. Μιλάω μαζί του πολύ συχνά, σχεδόν κάθε εβδομάδα. Τους πήρα και μετά το διπλό στη Βαρκελώνη για να τους συγχαρώ».

Για τους αγώνες στην Αθήνα:

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να κάνει το λάθος να πιστέψει ότι η σειρά έχει τελειώσει. Η Μπαρτσελόνα θα έρθει στην Αθήνα να κερδίσει και ως ομάδα έχει την ποιότητα να το κάνει. Βέβαια μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο ΟΑΚΑ κάτι τέτοιο θα μοιάζει με mission impossible, αλλά στο μπάσκετ ποτέ δεν ξέρεις. Θεωρώ, πάντως, πως αν ο Παναθηναϊκός έχει υπομονή και με τη βοήθεια του εκπληκτικού του κόσμου, θα είναι εκείνος που θα πάει τον Μάιο στη Βαρκελώνη».

Για τους διαιτητές:

«Θεωρώ ότι έκαναν λάθη εις βάρος και των δυο ομάδων, όχι όμως ότι καθόρισαν αποτελέσματα. Είχαν τρομερά δύσκολο έργο, είμαι πεπεισμένος, ωστόσο, ότι στο ΟΑΚΑ η διαιτησία θα είναι καλύτερη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags