Facebook Pixel "Το δικό μου αντίο"
| 2011-03-28 08:41:00

"Το δικό μου αντίο"

"Το δικό μου αντίο"

Την ευκαιρία να αποχαιρετίσει την εθνική του ομάδα σε ένα γήπεδο που αγαπήθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, θα έχει ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο φιλικό της εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία.

Ο πεπειραμένος αμυντικός μίλησε για τα συναισθήματά του στην εφημερίδα "Γαύρος", τον Γέλεν που φέρεται να ενδιαφέρει τους "ερυθρόλευκους" κ.α:

«Για μένα είναι πολύ όμορφο να επιστρέφω. Το να δώσω το τελευταίο μου ματς με το εθνόσημο στο Καραϊσκάκη είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα. Είναι το γήπεδο όπου πέρασα τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, παίζοντας για τον Ολυμπιακό. Νοιάζονταν για μένα τόσο ο κόσμος, όσο οι συμπαίκτες μου και η διοίκηση. Είναι κάτι που μου έκανε πάντα μεγάλη εντύπωση. Οι υπόλοιποι παίκτες της Πολωνίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι σημαίνει Καραϊσκάκη».

Για το αν συνεχίζει να ενημερώνεται για τα νέα του Ολυμπιακού: «Είναι η πρώτη σεζόν που δεν παίζω με τα ερυθρόλευκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενημερώνομαι για τα νέα της ομάδας. Διατηρώ επαφές με παίκτες της ομάδας, αλλά και με άλλους που έχουν φύγει. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, και να σου πω την αλήθεια, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και μου λείπε πάρα πολύ η ομάδα!»

Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Σκέφτηκα πως αυτό το παιχνίδι θα είναι η ευκαιρία να πω αντίο στον κόσμο του Ολυμπιακού όπως πρέπει. Όπως θέλω. Ήρθε η ώρα για μένα να αποχωριστώ την εθνική ομάδα τη χώρας μου και παράλληλα ο τρόπος με τον οποίο είχα την τελευταία μου εμπειρία με τον Ολυμπιακό δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Τελευταίος μου αγώνας ήταν στο παιχνίδι με τον Άρη που είχα δεχθεί κόκκινη κάρτα. Δεν είναι αυτός τρόπος για να πεις αντίο σε έναν τόσο υπέροχο κόσμο. Τώρα θα έχω τη δυνατότητα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να αποχαιρετήσω τους οπαδούς τους Ολυμπιακού όπως πρέπει»

Για τις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον συμπατριώτη του Γέλεν: «Δεν γνωρίζω κάτι για το ενδιαφέρον αυτό. Ξέρω ότι έχει και άλλες προτάσεις, για παράδειγμα από την Μπορντό, αν δεν κάνω λάθος. Είναι ένας παίκτης σε τοπ επίπεδο και θα μπορούσε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό με άνεση»

Σε περίπτωση που ερωτηθεί από τον Γέλεν για τον Ολυμπιακό: «Το συζητάς; Εννοείται ότι θα του πω τα καλύτερα. Είναι μεγάλη χαρά για μένα να γίνομαι πρεσβευτής του Ολυμπιακού, όπου κι αν βρίσκομαι»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags