Facebook Pixel «Ο Ολυμπιακός ξέρει τι θέλω…»
| 2011-03-28 09:52:00

«Ο Ολυμπιακός ξέρει τι θέλω…»

«Ο Ολυμπιακός ξέρει τι θέλω…»

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τον μέλλον του στον Ολυμπιακό, το οποίο παραμένει αβέβαιο. Πάντως, ο στόχος του πραγματοποιήθηκε, που δεν ήταν άλλος από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:
«Δε νομίζω ότι χρειαζόταν να απαντήσουμε σε κάποιον. Πιστεύω όλη την χρονιά δείξαμε ότι μόνο από τα δικά μας λάθη θα χάναμε τον τίτλο. Εξαρτιόταν αποκλειστικά από εμάς. Απλώς εμείς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλαμε να κάνουμε δώρο τη νίκη στον κόσμο μας. Μια καλή εμφάνιση και μια νίκη. Παρά το κακό μας ξεκίνημα, οι οπαδοί ήταν δίπλα μας. Κι εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για το χειροκρότημα προς το πρόσωπο μου».

Για τις φιλοδοξίες του με τον Ολυμπιακό:
«Δεν το συζητάμε ότι ήρθα στον Ολυμπιακό πέρυσι το καλοκαίρι για να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Πέρυσι δεν τα κατάφερα αλλά η περσινή σεζόν δεν είχε καμιά σχέση με την φετινή. Αν και ξεκινήσαμε άσχημα με την ήττα στον Ηρακλή αποδείξαμε ότι ήμασταν οι καλύτεροι και δίκαια βγήκαμε πρωταθλητές. Περιμένω πως και πως την φιέστα μας για να σηκώσω το τρόπαιο του πρωταθλητή. Πρέπει όμως να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκες και να κάνουμε το 15 στα 15 στην έδρα μας».

Για τον τίτλο του φετινού MVP του Ολυμπιακού:
«Δύσκολη ερώτηση. Θα αδικήσω τους υπόλοιπους αν μιλήσω μόνο για ένα παιδί. Το χαρακτηριστικό της ομάδας ήταν ότι είμαστε ομάδα! Κι ο Μιραλάς, κι ο Ιμπαγάσα και ο Μοδεστό βοήθησαν και τα παιδιά στην άμυνα, φυσικά ο προπονητής, η διοίκηση, ο κόσμος. Όλοι είχαν συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το μέλλον του στην ομάδα και αν έχει συζητήσει με τον Μαρινάκη:
«Δεν θέλω να πω πολλά γι' αυτό το θέμα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξέρουν τι θέλουν από μένα και τι θέλω εγώ σαν Ζαουάντ. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο και μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags