Facebook Pixel Αφεντικό ο ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2011-03-28 11:16:00

Αφεντικό ο ΠΑΟ

Αφεντικό ο ΠΑΟ

Την άποψη ότι οι "πράσινοι" έχουν την τύχη στα χέρια τους, όσο αφορά την υπόθεση πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αντώνης Φώτσης.

Ο άσος του "τριφυλλιού" χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη στη Βαρκελώνη, καθώς η Μπάρτσα είναι μία κορυφαία ομάδα.

Συμπληρώνοντας (στις δηλώσεις του στο σάιτ της Ευρωλίγκας) ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν την πρόκριση για τους ίδους αλλά και για τους οπαδούς που θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ:

«Αυτή τη στιγμή κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας. Η σειρά είναι στο 1-1 κι έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Το πλεονέκτημα έδρας είναι ένα συν, αλλά δεν σημαίνει τίποτα στα play-offs της Ευρωλίγκας κι όταν μιλάμε για δυο ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα.

Πήραμε μία σημαντική νίκη στην Ισπανία, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς θέλουμε άλλες δύο. Την Τρίτη θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη δεύτερη νίκη. Μέχρι εκεί βλέπουμε για την ώρα, κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο, καθώς οι αντίπαλοί μας έχουν δείξει πως μπορούν να κερδίζουν εκτός έδρας.

Η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα και θα παλέψει για τη νίκη, αλλά το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο, αλλά θα πρέπει κι εμείς να βοηθήσουμε τον κόσμο μας. Θέλουμε τη δεύτερη νίκη για μας, αλλά και για εκείνους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags