Facebook Pixel Πράσινη κατάληψη στην "El Mundo"!
Μπάσκετ
| 2011-03-28 11:40:00

Πράσινη κατάληψη στην "El Mundo"!

Πράσινη κατάληψη στην "El Mundo"!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της δεύτερης σειράς αγώνων Παναθηναϊκού – Μπαρτσελόνα, οι οπαδοί του "τριφυλλιού" την …πέφτουν -μέσω ιστοσελίδας- στους "μπλαουγκράνα"!

Ένα ενδιαφέρον γκάλοπ ανακαλύψαμε στην «El Mundo Deportivo» με αφορμή την κόντρα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα.

Η ερώτηση της δημοσκόπησης στο ισπανικό σάιτ είναι «ποιος πιστεύετε ότι θα περάσει στο φάιναλ φορ;» και μέχρι τις 11 σήμερα το πρωί το 77% ψήφιζε «Μπαρτσελόνα» (2982 ψήφοι) και το 23% «Παναθηναϊκό» (914 ψήφοι).

Προφανώς το -αναλογικά- μεγάλο ποσοστό του 23% υπέρ του «τριφυλλιού» για γκάλοπ σε ισπανική ιστοσελίδα διαμορφώθηκε από Έλληνες οπαδούς.

Και αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι στο γκάλοπ υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού και έχει κατακλειστεί από μηνύματα φίλων του Παναθηναϊκού!

Μετρήσαμε 19 μηνύματα στην «El Mundo Deportivo» και είναι όλα Ελλήνων που αναφέρονται στο προσεχές μεγάλο παιχνίδι των δύο ομάδων το ΟΑΚΑ.

"Γεια σας λούζερς, ομάδα του Ρενέσες, κοιτάξτε την ιστορία μας και πάψτε", γράφει ο φίλος «5stars» (nick το οποίο προφανώς αναφέρεται στα πέντε ευρωπαϊκά αστέρα του Παναθηναϊκού) και εν συνεχεία αναφέρεται στον ισπανό δημοσιογράφο που έγραψε τις προηγούμενες μια σειρά από προκλητικά άρθρα κατά του «τριφυλλιού», αλλά και της Ελλάδος:

«Το κάθαρμα ο δημοσιογράφος, Μανουέλ Μορένο, της sport.es έγραψε σήμερα (σ.σ χθες) για το ελληνικό δράμα και την ελληνική ιστορία… Ακούστε Ισπανοί, δεν είστε σε καλύτερη θέση με 20% ανεργία και με το ΔΝΤ έξω από την πόρτα σας! Και αυτά τι σχέση έχουν με το μπάσκετ; Κλαίτε σαν τον Ναβάρο που κάνει το τσίρκο. Ελάτε τώρα στην κόλαση της Αθήνας και θα σας ξαναδούμε στην Βαρκελώνη για το φάιναλ φορ…».

Ένα άλλο σχόλιο, του «Panathinaikos 13», αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και θα σας το δείξουμε την Τρίτη και την Πέμπτη. Δεν σας λέω καλή τύχη γιατί είστε έτσι κι αλλιώς τυχεροί και έχετε με το μέρος σας τους διαιτητές. Ωστόσο, η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει 3-1. Γεια σας και σταματήστε να κλαίτε. Παναθηναϊκός 5, Μπαρτσελόνα 2…».

Ένα άλλο μήνυμα λέει: «Η Μπάρτσα επιστρέφει στην κόλαση. Σας περιμένουμε για δύο νίκες. Ο Διαμαντίδης και οι οπαδοί σας περιμένουν…», ενώ κάποιος άλλος φίλος του Παναθηναϊκού σημειώνει:

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά σταματήστε να κλαίτε. Σαν μεγάλη ομάδα που είστε ελάτε στο ΟΑΚΑ και κερδίστε μας. Αλλά σταματήστε να κλαίτε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί φίλαθλοι δεν έχουν απαντήσει στα μηνύματα των φίλων του Παναθηναϊκού και όλα ανήκουν σε Έλληνες οπαδούς.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα πατώντας εδώ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags