Facebook Pixel "24 ώρες... "
| 2011-03-28 11:39:00

"24 ώρες... "

"24 ώρες... "

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει στο blog του για το κρίσμο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το φως που... δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα.

Ουδείς μέτοχος δείχνει τη διάθεση να βγει μπροστά και να αναλάβει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και οι περικοπές βρίσκονται προ των πυλών για το σύλλογο. Είναι γνωστό πως χρειάζονται γύρω στα 15 εκ. ευρώ, χρήματα που δεν πρόκειται να μπουν από τους μετόχους και απλά μένει να δούμε αν θα μαζευτεί κάποιο ποσό, διότι σε αντίθετη περίπτωση οι περικοπές θα είναι πολλές.

Η συνεδρίαση της Τρίτης προβλέπεται να είναι "θερμή" και στο ίδιο τραπέζι αναμένεται να βρεθούν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Παύλος Γιαννακόπουλος και Νικόλας Πατέρας, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα παραστεί. Είναι δεδομένο πως θα συζητηθεί διεξοδικά το πως έφτασε μέχρι εδώ η ΠΑΕ, με τα ταμεία της να είναι άδεια και το έλλειμμα με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν να φτάνει τα 7 εκ. ευρώ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών για ενεργή ανάμειξη του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και με τη δήλωση του στη Sportday ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πάρει το 25% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εμμένει στην απόφαση του να λειτουργεί ως 30% και ο Ανδρέας Βγενόπουλος απέχει από τα κοινά του Παναθηναϊκού και στην τελευταία του τοποθέτηση είχε αναφέρει πως θα στηρίξει τις αποφάσεις του Δ.Σ. χωρίς όμως να διευκρινίζει αν θα βάλει χρήματα (έχει το 11% των μετοχών). Από το περιβάλλον του κ. Βγενόπουλου, πάντως, προκύπτει πως ενδέχεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου κάποια στιγμή για να μιλήσει για όλους και για όλα.

Σενάρια έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και για οριστική αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών του που ανέρχεται στο 5%. Ο κ. Πατέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του την Τρίτη με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα πάει στο Δ.Σ. για να υπερασπιστεί το έργο του κατά την παρουσία του στην προεδρία της ΠΑΕ.

Η ουσία είναι πως η ώρα της αλήθειας για τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε και την Τρίτη αναμένεται να πάρουμε μία πρώτη γεύση για το πως θα κινηθούν τα πράγματα στο μέλλον για το σύλλογο και για το αν η πολυμετοχικότητα έφτασε οριστικά στο τέλος της.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags