Facebook Pixel "Αλαζονική συμπεριφορά"
Μπάσκετ
| 2011-03-28 13:20:00

"Αλαζονική συμπεριφορά"

"Αλαζονική συμπεριφορά"

Ο Νίκος Μπουρλάκης γράφει στο "Goal" για τη συμεριφορά των Ισπανών, που μειώνουν και θίγουν την αξιοπρέπεια όχι μόνο των στελεχών του Παναθηναϊκού αλλά και των Ελλήνων.

Το να προσπαθεί μια ομάδα να «πιέσει» καταστάσεις εν όψει των επόμενων αγώνων δεν μας είναι κάτι «ξένο». Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το έχουμε δει (πολλές φορές) και στη χώρα μας. Πρόκειται για μια συνήθεια που... εκνευρίζει, αλλά δεν μας είναι άγνωστη ούτε και πέσαμε από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα...

Τα όρια, όμως, ξεπεράστηκαν. Η όλη στάση των Καταλανών είναι πέρα ως πέρα αλαζονική, με δεδομένο ότι έχουν «πιάσει» κάποια πράγματα, τα οποία προσβάλλουν, μειώνουν και θίγουν την αξιοπρέπεια όχι μόνο των στελεχών του Παναθηναϊκού αλλά και των Ελλήνων. Αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που ο συντάκτης του προσβλητικού -για όλους μας- κειμένου της εφημερίδας «Sport» της Βαρκελώνης ασχολήθηκε με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα θέλοντας να «προαναγγείλει» τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στην Αθήνα.

Ο θόρυβος για τη διαιτησία συνεχίζεται από πλευράς Καταλανών. Από το βράδυ της Πέμπτης... Προφανώς όλα όσα γράφουν κι όσα λένε αποτελούν «κόλαφο» για τον οφθαλμίατρό τους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα τους. Πιέζουν... Προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις, να φτιάξουν «κλίμα», να αποπροσανατολίσουν τον Παναθηναϊκό. Αλλο αυτό όμως κι άλλο οι προσβολές.

ΥΓ.: Η «Sport» είναι η επίσημη εφημερίδα του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, αν δεν κάνουμε λάθος, οπότε μήπως πρέπει κάποιος να τους πει μερικά πραγματάκια;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags