Facebook Pixel "Μας έκανε κακό που παίξαμε σαν τους …Λέικερς"!
Μπάσκετ
| 2011-03-28 13:20:00

"Μας έκανε κακό που παίξαμε σαν τους …Λέικερς"!

"Μας έκανε κακό που παίξαμε σαν τους …Λέικερς"!

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν είχε εξήγηση για την πρώτη εξωπραγματική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Σιένα, αλλά είχε εξήγηση για τη δεύτερη κακή εμφάνιση.

Ο «σοφός» κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία είπε πως στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός έπιασε μια απόδοση πέρα των πραγματικών του δυνατοτήτων (έκανε παρομοίωση με τους Λέικερς), ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έπαιξε ρόλο η εμφάνιση στο …πρώτο που παρέσυρε τους παίκτες του.

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά το Σαββατοκύριακο και η ομάδα είναι μαζί για να αντιμετωπίσουμε τη Σιένα σε ένα παιχνίδι που δεν μοιάζει με κανένα από τα άλλα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως αποδείχτηκε και στην Αθήνα, όπου στο πρώτο ματς ήμασταν υπερδύναμη και στο δεύτερο χάσαμε. Βγήκε ένα απρόοπτο σκορ στο πρώτο παιχνίδι.

Εμείς δεν έχουμε τέτοια δύναμη. Ούτε το... Λέικερς-Σιένα δεν θα γινόταν έτσι, όχι το Ολυμπιακός-Σιένα και αυτό το παιχνίδι δεν μας βοήθησε καθόλου

Πρέπει να μάθουμε πολλά από την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η πίεση του κόσμου αυτή που μας επηρέασε στο δεύτερο ματς, αλλά σίγουρα δεν μας βοήθησε το πρώτο ματς. Ταξιδεύουμε με 14 παίκτες, δεν είναι όλοι έτοιμοι.

Περιμένω τώρα από τους παίκτες μου να δείξουν χαρακτήρα, από αυτούς που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν».

Κλείνοντας, ο «Ντούντα» αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα του Μίλος Τεόντοσιτς σημειώνοντας σχετικά: «Ο Μίλος δεν είναι 100% έτοιμος. Είναι βασικός μας παίκτης και πιστεύω ότι θα παίξει με τη Σιένα».

Κέσελ: «Τουλάχιστον μία νίκη»

Από την πλευρά του, ο διεθνής Σέρβος σμολ φόργουορντ, Μάρκο Κέσελ, που δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, αλλά πλέον είναι απόλυτα έτοιμος, υπογράμμισε: «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Το δεύτερο θα είναι διαφορετικό από το πρώτο, όπως και στην Αθήνα.

Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με τη Σιένα και να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Είμαι 100% έτοιμος για αυτά τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags