Facebook Pixel Κάλστρομ ο αντι-Ιμπαγάσα;
| 2011-03-28 13:27:00

Κάλστρομ ο αντι-Ιμπαγάσα;

Κάλστρομ ο αντι-Ιμπαγάσα;

Νέο δημοσίευμα που εμπλέκει το όνομα του Σουηδού χαφ με τον Ολυμπιακό, την ώρα που στο Λιμάνι ψάχνουν έναν... νεότερο Ιμπαγάσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γαλλία, οι Πειραιώτες και η Γαλατασαράι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή χαφ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Λιόν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012. Με τη γαλλική ομάδα να μην έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος όταν φτάνει η μεταγραφική περιόδος του καλοκαιριού, το μέλλον του Κιμ Κάλστρομ στην Λιόν είναι αβέβαιο. Δύο ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σουηδό είναι ο Ολυμπιακός και η Γαλατασαράι», αναφέρει το ρεπορτάζ του "footmercato", που αναδημοσιεύει δηλώσεις του παίκτη σε Μέσο της πατρίδας του:

 «Όχι δεν έχω κάποια πρόταση απο την Λιόν για να ανανεώσω. Δεν έχω να πω πολλά για το μέλλον μου. Δεν έχω σκεφτεί πολύ αυτές τις μέρες, θα δούμε τι θα γίνει. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και είμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο, τόσο για την Λιόν όσο και για μένα. Είναι λίγο ειδικό, αλλά θα πάρω ότι εκ των υστέρων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags