Facebook Pixel Ο άνθρωπος με τα ανάποδα πόδια!
| 2011-03-28 14:12:00

Ο άνθρωπος με τα ανάποδα πόδια!

Ο άνθρωπος με τα ανάποδα πόδια!

Ο Jr. Moses Lanham, ένας 49χρονος λογιστής, εκ πρώτης όψεως είναι απλά ένας κοινός άνθρωπος. Γι' αυτούς που τον γνωρίζουν όμως έχει κάτι παραπάνω, ένα εντυπωσιακότατο σπάνιο ταλέντο...

...καταφέρνει να γυρίζει ανάποδα τα πόδια του με μεγάλη ευκολία! Το βιβλίο Guinness τον περιμένει με ανυπομονησία...

“Μπορώ να περιστρέψω τα πόδια μου σε κλίμακα 120 μοιρών και έπειτα να τα ενώσω”, δηλώνει ο 49χρονος κάτοικος του Monroe, στο Aol news site. Ο ίδιος σκοπεύει να επισκεπτεί την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου τη Ρώμη, ώστε να καταγράψει δύο νέα ρεκόρ Guinness στο Guinness World Records Show.

Ακόμη και αν υπάρχει και άλλος άνθρωπος που να μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο ο Lanham δηλώνει πως θα τον “εξολοθρεύσει”!

Μια ακόμη θέση στα ρεκόρ φαίνεται να θέλει να καταλάβει ο άνθρωπος-λάστιχο, όπως τον ονομάζουν, αφού σκοπεύει να περπατήσει 20 μέτρα με τα πόδια γυρισμένα προς τα πίσω μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Στην παράσταση όπου θα παρουσιάσει τα μικρά "θαύματα" του θα παρευρεθεί και ο γιος του Lanham, ο οποίος είναι μόλις 17 χρονών και μπορεί και αυτός να περιστρέψει τα πόδια του. Φαίνεται πως το ταλέντο αυτό είναι κληρονομικό! Παρόλα αυτά, το νεαρό αγόρι δεν μπορεί να περπατά σαν τον πατέρα του ενώ δεν νιώθει άνετα να κρατά τα πόδια του γυρισμένα για αρκετά λεπτά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που έχουν εξετάσει τον Lanham, γεννήθηκε με επιπλέον ιστούς και χόνδρους των αρθρώσεων του, κάνοντας τα ισχία, τα γόνατα και τους αστραγάλους του, ιδιαίτερα ελαστικά. Το οικογενειακό ιστορικό του δεν είχε καταγράψει παρόμοιες περιπτώσεις.

Ο Lanham ανακάλυψε την ικανότητά του τυχαία στην ηλικία των 14 ετών ενώ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει ένα δέντρο. Όμως όταν έχασε την ισορροπία του και αντίκρισε τα πόδια του τρόμαξε πάρα πολύ αφού νόμιζε πως είχε τραυματιστεί σοβαρά. "Νόμιζαν ότι κάτι υπέστη εξάρθρωση" είπε ο Lanham. "Αλλά εγώ σηκώθηκε και ήμουν μια χαρά."

O Lanham είναι ήδη γνωστός, αφού έχε εμφανιστεί σε πολύ δημοφιλής τηλεοπτικές εκπομπές όπως στην "Candid Camera" με τον Alan Funt, στο "Ripley's Believe It or Not!", στο "America's Funniest Home Videos," στο "Jimmy Kimmel Live" αλλά και στο Discovery Channel στην εκπομπή "Medical Incredible."

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags