Facebook Pixel "Πλέον μας έχετε απέναντί σας"!
| 2011-03-28 16:02:00

"Πλέον μας έχετε απέναντί σας"!

"Πλέον μας έχετε απέναντί σας"!

Πολύ καυστική η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ. Η οργισμένη αντίδραση του «δικέφαλου του Βορρά» περιλαμβάνει υπονοούμενα για …κασέτες, απειλές και βαρείς χαρακτηρισμούς!

Όπως σας γράψαμε και προηγουμένως η Ομοσπονδία δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση με τα επεισόδια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα ο «δικέφαλος του Βορρά» να απαντήσει με την παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Για πολλοστή φορά προσπαθούμε να καταλάβουμε αν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στα Πειθαρχικά της όργανα, υπάρχει στοιχειώδης λογική. Η άρνηση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, κ. Ναυπλιώτη, να δικάσει ως οφείλει μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται από τον Κανονισμό, αν μη τι άλλο μας φαίνεται παράλογη.

Πόσο δύσκολο είναι να τηρηθεί μια υποτυπώδης ισονομία, γιατί για ουσιαστική και πραγματική δικαιοσύνη δεν βγήκε ακόμη... κασέτα να μας διδάξει;

Με ποια λογική, υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός (για τις αγωνιστικές ημέρες τιμωρίας του Kevin Mirallas) δικάζεται ημέρα Σάββατο (!!!), της ΠΑΕ ΑΕΚ εκτάκτως Δευτέρα προκειμένου να αγωνιστεί εναντίον μας με την παρουσία κόσμου στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ για την υπόθεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να βρεθεί μια από τις δεκάδες βολικές ημερομηνίες για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα; Θα έπρεπε να ντρέπεστε, που σε κάποιους κάνετε εξυπηρετήσεις και απέναντί μας δεν κάνετε ούτε το καθήκον σας.

Γιατί μας θέλετε απέναντί σας; Γιατί δεν σέβεστε μια ομάδα με στελέχη που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο; Γιατί προκαλείτε τον φίλαθλο κόσμο να απαξιώσει ακόμη περισσότερο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο ή στη χειρότερη περίπτωση να αγνοήσει τους νόμους σας, αφού εσείς οι ίδιοι δεν τους σέβεστε;

Απαντήσεις σε όλα αυτά, όπως και για τον ορισμό της εκδίκασης της υπόθεσής μας στις 31 Μαρτίου 2011, δεν πρόκειται να μας δώσετε. Όπως δεν καταφέρατε να μας εξηγήσετε καμιά απόφασή σας, εκμεταλλευόμενοι την καλή μας πίστη και την προσπάθειά μας να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αγανάκτησή μας ξεχειλίζει. Αν η παρουσία του Π.Α.Ο.Κ. στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο πολύ σας ενοχλεί, μην μας το δείχνετε χρησιμοποιώντας πλάγιες οδούς, αλλά πείτε το μας ευθέως για να πράξουμε αναλόγως.

Πλέον μας έχετε απέναντί σας. Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για δική σας επιλογή. Σας παραδίδουμε στην κοινή γνώμη, όπως σας αξίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags