Facebook Pixel Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
| 2011-03-29 08:38:00

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Αρέσει στον Μάτος ο Παναθηναϊκός και θα επέστρεφε με χαρά λόγω... εξέδρας, αλλά προτιμάει να παραμείνει στη Μποταφόγκο, όπως σχολίασε ο ίδιος σε δηλώσεις του. Ένα πόδι σε κάθε βάρκα, δηλαδή, για να είναι καλυμμένος...

«Θα ήθελα να μείνω στη Βραζιλία. Στον Παναθηναϊκό έχω την ανασφάλεια ότι, στην περίπτωση που γυρίσω, θα πρέπει να ξεκινήσουν όλα από την αρχή», είπε, μεταξύ άλλων, ο Βραζιλιάνος χαφ στην εφημερίδα "Sportday", αναφορικά με το θέμα της επιστροφής του.

Για τη θητεία στον Παναθηναϊκό: «Μου άρεσε πολύ η διαμονή μου στην Ελλάδα, αλλά είχα προβλήματα με τον Ολλανδό προπονητή και δεν μπορούσα να παίξω. Γύρισα στη Βραζιλία και έπρεπε να προσαρμοστώ εκ νέου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αλλά και στη γενικότερη κατάσταση, λόγω της οικογένειάς μου».

Επιστρέφει με... χαρά: «Μου αρέσει πολύ, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Μποταφόγκο. Θα ήθελα να μείνω στη Μποταφόγκο, αλλά μου αρέσει ο Παναθηναϊκός και η εξέδρα του. Αν γυρίσω στην Ελλάδα, θα το κάνω με ευχαρίστηση και όχι με λύπη ή γκρίνια».

Όλα από την αρχή: «Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, έχω την ανασφάλεια ότι αν επιστρέψω, θα πρέπει να ξεκινήσω τα πάντα από την αρχή».

Χαρούμενος λόγω... κερκίδας: «Ο ατζέντης μου πρέπει να είναι, ήδη, στην Ευρώπη για να λύσει το θέμα. Αν δεν μπορέσω, πάντως, να συνεχίσω στη Βραζιλία, θα γυρίσω χαρούμενος, κυρίως λόγω της κερκίδας. Τον πρώτο χρόνο ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά τον δεύτερο ήμουν πολύ στεναχωρημένος και εκνευρισμένος, οπότε έπρεπε να έρθω στην πατρίδα μου, για να αναρρώσω τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και ψυχολογικά».

Περιμένουμε τον ΠΑΟ: «Πιστεύω ότι σε δέκα μέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα. Εξαρτάται, πάντως, πολύ από τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags