Facebook Pixel Το Δ.Σ. άρχισε!
| 2011-03-29 09:10:00

Το Δ.Σ. άρχισε!

Το Δ.Σ. άρχισε!

Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξή του (17:00) ακονίστηκαν τα μαχαίρια που αναμένεται να βγουν ανάμεσα σε Παύλο – Πατέρα! Τα "καρφιά" του πρώτου και το πρωτοσέλιδο της Πράσινης.

«Καυτό» αναμένεται το σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (17:00). Όχι μόνο επειδή αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι μέτοχοι τις προθέσεις τους σχετικά με το πώς θα πορευθεί ο σύλλογος, αλλά και γιατί προμηνύεται μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Νικόλα Πάτερα.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι τεταμένες εδώ και πολύ καιρό (θυμίζουμε την ατάκα του Παύλου στο τελευταίο Δ.Σ. ότι "αυτοί θα πανηγύριζαν που έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό" με αποδέκτες τους Πατέρα-Βγενόπουλο), ενώ λάδι στη φωτιά έπεσε τόσο χθες, όσο και σήμερα από την πλευρά Γιαννακόπουλου.

Θυμίζουμε ότι σε χθεσινή του συνέντευξη στην «SportDay» ο Παύλος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε σε άτομα του παρασκηνίου που "δεν τον αφήνουν" να μπει στην ΠΑΕ ("όσοι υπάρχουν αυτοί, εγώ δεν ασχολούμαι"), ενώ εχθές το βράδυ σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη» άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αρκεί να ξεκαθαρίσει το θέμα με τις κασέτες υπονοώντας την εμπλοκή του Νικόλα Πάτερα.

Το κλίμα δυναμιτίζεται ακόμα περισσότερο σήμερα με το δεύτερο πρωτοσέλιδο που έβγαλε η εφημερίδα «Πράσινη» (έχει τίτλο "Πατέρα στο …σκαμνί!") και είναι ειδικά …αφιερωμένο στον πρώην πρόεδρο του «τριφυλλιού».

Με αυτό το πρωτοσέλιδο η εφημερίδα της οικογένειας Γιαννακόπουλου καλεί τον Πατέρα να απολογηθεί σήμερα στο Δ.Σ. για τα 200 εκ. "που πέρασαν από τα χέρια του και πήγαν στα σκουπίδια" και για το γεγονός ότι "έφερε την ομάδα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής".

Φυσικά, πρόκειται για βαριές κατηγορίες της εφημερίδας προς τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος κατά καιρούς έχει εκφράσει με ανακοινώσεις και δηλώσεις του την έντονη δυσαρέσκειά του για τον "πόλεμο λάσπης" που δέχεται από το συγκεκριμένο Μέσο.

Οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει στο Δ.Σ. όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος βάλει σήμερα στο τραπέζι τέτοια θέματα που αφορούν τη διαχείριση του Πατέρα την τελευταία διετία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» προτίθεται να απαντήσει με στοιχεία και μένει να δούμε πόσο θα ανέβουν οι τόνοι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η όλη κατάσταση μυρίζει μπαρούτι που μόνο καλό δεν θα κάνει στο πλαίσιο μιας συνεδρίασης που υποτίθεται θα γίνει για να βρεθεί λύση για το καλό του συλλόγου...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags