Facebook Pixel Θα "τρομοκρατήσει" ο Αδαμίδης!
| 2011-03-29 09:38:00

Θα "τρομοκρατήσει" ο Αδαμίδης!

Θα "τρομοκρατήσει" ο Αδαμίδης!

Να τι θα πει ο πρόεδρος της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Παρασκευή ή στις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να περιγράψει την ζοφερή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΚ και να εξηγήσει ότι τα πράγματα παραμένουν κρίσιμα για τον σύλλογο καθώς ξεπεράστηκε μόνο ο πρώτος σκόπελος με τα χρήματα των Παππά Νοτιά, μια και μέχρι τον Ιούνιο πρέπει να βρεθούν άλλα τόσα.

Επίσης, ο Αδαμίδης θα προαναγγείλει πιο αυστηρά μέτρα λιτότητας για τον σύλλογο κάτι που σημαίνει ότι του χρόνου η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να προχωρήσει σε ακριβές μεταγραφές, ενώ ενδέχεται να πουλήσει παίκτες για να επιβιώσει.

Είναι πιθανό να ανακοινώσει και τις προθέσεις των μετόχων (αποχώρηση Παππά;), ενώ θα απευθύνει κάλεσμα σε ΑΕΚτσήδες επιχειρηματίες για να μπουν στην ΠΑΕ και να συμβάλλουν οικονομικά.

Από τον κόσμο θα ζητήσει συσπείρωση και στήριξη και φυσικά να σταματήσει ο πόλεμος των οργανωμένων που μόνο κακό κάνει στην ομάδα.

Όλα αυτά φυσικά και δεν θα ενθουσιάσουν σε καμία περίπτωση τον κόσμο, απεναντίας μάλλον θα τον ...τρομοκρατήσουν, ωστόσο ο Αδαμίδης παρουσιάζεται διατεθειμένος να παρουσιάσει την κατάσταση ως έχει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags