Facebook Pixel Τιμούν τον Τσιάρτα
| 2011-03-29 10:01:00

Τιμούν τον Τσιάρτα

Τιμούν τον Τσιάρτα

Το τιμώμενο πρόσωπο στην «homenaje a la aficion» της Σεβίλλης, που θα διοργανωθεί για τρίτη φορά πριν το παιχνίδι εναντίον της  Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι ο Βασίλης Τσιάρτας. 

Ο παλαίμαχος άσος είχε κάνει εξαιρετική καριέρα στην ομάδα της Ανδαλουσίας και έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και μίλησε σχετικά με τη βράβευσή του στην εφημερίδα "Sportday":

«Δεν μπορώ παρά να εκτιμήσω απεριόριστα το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η προσφορά μου και ότι με τιμούν σε ένα τόσο ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι συγκινητικό να σε τιμούν και να σε αναγνωρίζουν στο εξωτερικό. Η τιμή που μου κάνει η Σεβίλλη έχει πολύ μεγάλη αξία και δείχνει μεγάλο σεβασμό.

Ήμουν στην ομάδα τέσσερα χρόνια, όχι στα καλύτερα χρόνια της, αλλά αυτό φανερώνει τη δυσκολία που υπήρχε για να διακριθώ. Μόνο υπερηφάνεια και σεβασμό μπορώ να νιώσω απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».

Για την κορυφαία του στιγμή στην Σεβίλλη: «Η κορυφαία στιγμή μου ήταν η άνοδος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν γιατί ήταν δύσκολη. Υπήρχαν αρκετά παιχνίδια που σίγουρα χάρηκε ο κόσμος. Θα ξεχώριζα ένα με τη Ρεάλ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», είχε τελειώσει 1-1 και είχα σκοράρει με φάουλ. Και μια νίκη επί της Μπαρτσελόνα, πάλι εντός έδρας, με 3-2, είχα κάνει τρεις ασσίστ και είχα αναδειχθεί καλύτερος παίκτης του αγώνα. Και τότε στην Μπαρτσελόνα έπαιζαν Γκουαρτντιόλα, Ριβάλντο, Φίγκο, Λουίς Ενρίκε»

Για την επιστροφή του στην Σεβίλλη: «Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη του κόσμου και θα χαρώ που θα βρεθώ ξανά κοντά στους φιλάθλους της Σεβίλλης. Θα είναι πολύ συγκινητική βραδιά και σίγουρα θα ξυπνήσει και σε μένα και σε αυτούς πολλές αναμνήσεις. Θα ευχόμουν να είχα ζήσει με την Σεβίλλη το 30% όσων έχει ζήσει την τελευταία δεκαετία».

Μήπως να πάρει σειρά και η ΑΕΚ, σιγά-σιγά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags