Facebook Pixel Κάποιοι βρήκαν τον αντι-Χιμένεθ...
| 2011-03-29 10:31:00

Κάποιοι βρήκαν τον αντι-Χιμένεθ...

Κάποιοι βρήκαν τον αντι-Χιμένεθ...

Μία από τις λύσεις που θα εξετάσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αν αποχωρήσει ο Ισπανός προπονητής από την ομάδα (που μάλλον θα το κάνει!), είναι σίγουρα και ο Κετσπάγια...

Η αλήθεια είναι ότι ο Τιμούρ θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή λύση, για πολλούς λόγους. Όπως ότι αγαπάει την "Ένωση" και έχει ιστορία μαζί της, είναι νέος και με όρεξη για δουλειά και τα τελευταία αποτελέσματα με την εθνική ομάδα της Γεωργίας δείχνουν ότι "είναι ακόμα εδώ".

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι τα (οικονομικά) δεδομένα στην ΑΕΚ, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" το τελευταίο που χρειάζονται είναι ένα... πριγκιπόπουλο στην άκρη του πάγκου, που να έχει παράλογες απαιτήσεις. Όχι βέβαια ότι ο Χιμένεθ ήταν ποτέ παράλογος σε όσα ζήτησε.

Ο Γεωργιανός μπορεί να αποτελεί μία καλή λύση, δεδομένου ότι έχει εμπειρία από Ευρώπη με την Ανόρθωση, ενώ θέλει να δώσει και κάποιες απαντήσεις στην Ελλάδα, μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Κρατήστε το όνομά του στην άκρη του μυαλού σας αν υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις με τον Ισπανό, στην πιάτσα των ατζέντηδων κάποιοι θεωρούν σίγουρο ότι το πρώτο όνομα που θα απασχολήσει το προσεχές καλοκαίρι, θα είναι του Τιμούρ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags