Facebook Pixel Το κοντέρ είχε κολλήσει στο μηδέν!
| 2010-12-18 13:41:00

Το κοντέρ είχε κολλήσει στο μηδέν!

Το κοντέρ είχε κολλήσει στο μηδέν!

Καμάρωνε πριν από λίγα χρόνια ο Ολυμπιακός επειδή αγόρασε το πανάκριβο κοντέρ της UEFA για να μετράει τα χιλιόμετρα.

Όταν ήταν προπονητής ο Λεμονής είχε δώσει ο Κόκκαλης 100.000 ευρώ για να αγοραστεί η τεχνολογία με τις κάμερες από την ξένη εταιρεία που κάνει τις μετρήσεις στα ματς του Champions League.

Ποιο είναι το κουφό; Ο Ολυμπιακός είχε το εργαλείο για να βλέπει όχι μόνο στα ευρωπαϊκά, αλλά και στα ελληνικά παιχνίδια ποιος παίκτης τρέχει και ποιος λουφάρει, αλλά για πολύ, πολύ καιρό το είχε παροπλισμένο στο "Καραϊσκάκη". Γιατί; Επειδή δεν είχε κανείς την γνώση για να χειριστεί το συγκεκριμένο σύστημα. Ούτε και είχε ασχοληθεί κάποιος να δει τι γίνεται.

Κι έτσι οι περισσότεροι από τους προπονητές που πέρασαν από το λιμάνι βάδιζαν στα τυφλά. Σκούριαζε η τεχνογνωσία και περίμενε μέχρι να την χρησιμοποιήσουν. Πάει στράφι, δηλαδή, μια σημαντική βοήθεια που θα μπορούσε να τους λύσει τα χέρια. Τζάμπα τα λεφτά; Όχι, ακριβώς. Κάποια στιγμή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και μπήκαν τα πράγματα στην θέση τους για ένα διάστημα. Κάτι τέτοια, όμως, μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Όταν το είχε μάθει ο Κόκκαλης, τρελάθηκε. Να έχεις το νου σου, Μαρινάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags