Facebook Pixel Ερνέστο "δαγκωτό" οι παίκτες!
| 2011-03-29 11:00:00

Ερνέστο "δαγκωτό" οι παίκτες!

Ερνέστο "δαγκωτό" οι παίκτες!

Κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Eρνέστο Βαλβέρδε θα μείνει σίγουρα στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά. Αλλά οι παίκτες τον θέλουν όλοι! Λείπει, βλέπετε, και ο Λέτο…

Την ώρα που αιωρείται όλες αυτές τις μέρες το θέμα της παραμονής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον έχει να δούμε πώς αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές το ενδεχόμενο να φύγει ο Βάσκος από την ομάδα.

Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι οι δηλώσεις του Βαλβέρδε στην Ισπανία (και η αποκάλυψη του "σκύλου" για το 1+1) δεν περνούν απαρατήρητα από τους «ερυθρολεύκους». Τα όσα ακούγονται αποτελούν αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες παρόλο που η ομάδα έχει ρεπό αυτές τις μέρες.

Σχετικές κουβέντες γίνονται και στους κόλπους της Εθνικής ομάδας ανάμεσα στους διεθνείς του Ολυμπιακού.

Αυτό που λένε άπαντες είναι ότι θέλουν τον Βαλβέρδε και τη νέα χρονιά προπονητή. Για την ακρίβεια: δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που να μην θέλει τον Βάσκο στον πάγκο των Πειραιωτών.

Όλοι ψηφίζουν "δαγκωτό" Βαλβέρδε γιατί ο Ισπανός τους έχει κερδίσει με την συμπεριφορά του, αλλά και με τον τρόπο που προπονεί την ομάδα. Ο Βαλβέρδε έχει δώσει ευκαιρίες σε όλους και είναι δίκαιος με όλους τους παίκτες του.

Εξάλλου, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές (ακόμα και ο Ιμπαγάσα με τον οποίο είχε κόντρα ο Βαλβέρδε στη Βιγιαρεάλ) έχουν ταχθεί κατά καιρούς με δηλώσεις του υπέρ του Ερνέστο και της δουλειάς του, ενώ του αναγνωρίζουν το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας για τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είναι ενδεικτικό ότι οι ποδοσφαιριστές που αξίωναν να παίζουν περισσότερο φέτος, όπως ο Πάντελιτς και ο Ρόμενταλ, ποτέ δεν άφησαν την παραμικρή αιχμή για τον προπονητή τους δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στις αποφάσεις του. Και το γεγονός ότι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού φέτος ήταν "εκκλησία" είναι έργο του Βάσκου.

Αν θυμάστε το ίδιο σκηνικό από την πλευρά των παικτών υπήρχε και την προηγούμενη φορά που ήταν να αποχωρήσει ο Βαλβέδρε. Όλοι οι παίκτες, με πρώτο τον Νικοπολίδη, σχεδόν παρακαλούσαν για την παραμονή του Βάσκου στο λιμάνι.

Μόνο δύο παίκτες μπορεί να πει κανείς ότι δεν ήθελαν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό τον Βάσκο, αλλά αυτοί δεν είναι τώρα στην ομάδα. Ο λόγος για τον Λέτο και τον Γκαλίτσιο. Ο πρώτος τα είχε "τσουγκρίσει" πολλές φορές με τον Βάσκο, ενώ ο δεύτερος είχε παράπονα που δεν έπαιζε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags